Рецепт Ніжні ванільні кекси з повітряним кремом с фото

Ніжні ванільні кекси з повітряним кремом

Рецепт на 6 порций 30-45 минут готовить не сложно очень дешевое блюдо запекать духовка детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным веганам к Новому Году на детский праздник на природу на праздник на романтический ужин на фуршет на встречу с друзьями на каждый день

Для мене, як і для багатьох інших, десерти - це не просто їжа, а ще й вияв любові та турботи. Немає нічого приємнішого, ніж потішити своїх близьких солодким та ніжним десертом, який був приготований з любов'ю та теплом. Саме такий рецепт я пропоную вам сьогодні - "Ніжні ванільні кекси з повітряним кремом". Вони ідеально поєднують у собі простоту приготування та вишуканий смак, який зарядить вас енергією та душевним теплом. Неймовірно соковиті та ароматні кекси, що просто тануть у роті, вкриваються легким і пишним повітряним кремом, який додає ніжності та легкості кожному шматочку. Цей рецепт - справжній твір мистецтва, який дозволить вам висловити свою любов до близьких у найпрекрасніший спосіб. Готуйте разом зі мною та насолоджуйтесь цим ніжним та вишуканим десертом разом з улюбленими людьми!

Теги

яйца, молоко, мука, сливки

Ингредиенты

Для кексів:

  • 2 яйця
  • 200 г цукру
  • 200 г борошна
  • 150 мл молока
  • 80 мл рослинної олії
  • 1 ч.л. порошку до випічки
  • 1 ч.л. екстракту ванілі
  • Щіпка солі

Для крему:

  • 400 мл вершків (30% жирності)
  • 2 столові ложки цукрової пудри
  • 1 ч.л. екстракту ванілі

Приготовление

  1. Нагрійте духовку до 180 градусів. Підготуйте формочки для кексів, змастивши їх маслом або просто використовуйте паперові формочки.

  2. У великій мисці збийте яйця та цукор до отримання пишної маси. Додайте молоко, рослинну олію, порошок до випічки, екстракт ванілі та щіпку солі. Добре перемішайте.

  3. Просійте борошно в миску з рідкими інгредієнтами та перемішайте, поки не вийде однорідне тісто.

  4. Розподіліть тісто рівномірно між формочками для кексів, заповнюючи їх приблизно наполовину. (не варто заповнювати їх повністю)

  5. Випікайте кекси в духовці приблизно 15–20 хвилин, або поки вони не будуть золотистими. Готовність перевірити можна шпажкою.

  6. В той час, як кекси охолоджуються, приготуйте крем. Збийте вершки, додайте цукрову пудру та екстракт ванілі. Продовжуйте збивати, поки суміш не стане повітряною та не утворить піки. (Можете купити готовий крем)

  7. Залиште кекси охолоджуватися до кімнатної температури. Нанесіть крем на кекси, використовуючи кондитерський мішок з насадкою або звичайний мішечок для здобних виробів з відрізаним кутом. За бажанням, прикрасьте кекси свіжими фруктами, ягодами чи шоколадною крихтою.

Оценка 5 / 5 на основе 13540
Домашняя
яйца, молоко, мука, сливки
PT45M
PT45M
0

Комментарии