
Курячі крильця на грилі
Рецепт на 6 порций 30-45 минут готовить очень просто дешевое блюдо запекать гриль детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным к Новому Году на природу на праздник на фуршет на каждый день
Немає нічого кращого, ніж літня вечірка у компанії друзів, аромат соковитих м'ясних страв і дзвінкий звук полум'я на грилі. Курячі крильця на грилі - це чудовий вибір для тих, хто бажає здивувати гостей своєю кулінарною майстерністю і створити атмосферу справжнього пікніка. Насичений смак і аромат цієї страви переносять нас у світ смачних пригод і заряджають нас енергією на цілий вечір. Давайте разом приготуємо ці соковиті курячі крильця на грилі і створимо незабутній вечір у колі друзів та близьких.
Теги
куриные крылышки, чеснок, кетчуп
Ингредиенты
- 1 кг курячих крилець
- 2 столові ложки оливкової олії
- 1 столова ложка кетчупу
- 1 столова ложка соєвого соусу
- 2 зубчики часнику, подрібненого
- 1 чайна ложка меленого чорного перцю
- 1 чайна ложка солі
Приготовление
Підготуйте курячі крильця, обрізавши кісточки та зайвий жир. Промийте їх у холодній воді та висушіть паперовими рушниками.
У великій мисці змішайте оливкову олію, кетчуп, соєвий соус, часник, перець і сіль. Додайте крильця та ретельно перемішайте, щоб усі крильця були покриті соусом.
Накрийте миску плівкою та залиште на 30 хв, щоб крильця просочилися соусом.
Розігрійте гриль або барбекю до середньої температури. Викладіть крильця на гриль і смажте їх, періодично перевертаючи, близько 20-25 хв або поки вони не стануть золотисто-коричневими і добре просмаженими.
Подавайте крильця гарячими, прикрасивши свіжою зеленню та скибочками лимона, якщо бажаєте.
Комментарии