Рецепт Свинячі реберця барбекю з оригінальним маринадом с фото

Свинячі реберця барбекю з оригінальним маринадом

Рецепт на 6 порций 45-60 минут готовить не сложно блюдо недорогое жарить всем остальным на природу

Немає нічого кращого, ніж провести теплий літній вечір у компанії друзів і близьких, насолоджуючись ароматом соковитої і апетитної їжі, яка готується на грилі. Якщо ви любите м'ясо, то класичний рецепт барбекю зі свинячого реберця - це саме те, що потрібно для створення смачного свята у вашому задньому дворі. Пікантний соус, який просочує кожну кісточку, і ніжне м'ясо, що тане у роті - це все, що потрібно для того, щоб порадувати своїх гостей і створити незабутні спогади. Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати свинячі реберця барбекю з оригінальним маринадом, який стане справжнім хітом вашої літньої кухні.

Теги

мясо, томатная паста, кетчуп

Ингредиенты

  • 1,5-2 кг свинячих реберець
  • 1 лимон
  • 2 столові ложки томатної пасти
  • 2 столові ложки соєвого соусу
  • 2 столові ложки меду
  • 2 столові ложки оливкової олії
  • 1 столова ложка кетчупу
  • 1 столова ложка гірчиці
  • 2 зубчики часнику
  • 1 чайна ложка солі
  • 1/2 чайної ложки чорного перцю

Приготовление

  1. Маринад. Приготуйте маринад, змішавши в мисці томатну пасту, соєвий соус, мед, оливкову олію, кетчуп, гірчицю, подрібнений часник, сіль та перець. Вичавіть сік з лимона і додайте його в миску. Ретельно перемішайте, щоб всі інгредієнти добре перемішалися.

  2. Реберця сполосніть і висушіть паперовими рушниками. Наріжте їх на порції по 3-4 реберця. Покладіть реберця у велику миску або пластиковий пакет, залліть маринадом і перемішайте, щоб усі реберця були покриті маринадом. Закрийте миску або пакет і залиште на кілька годин або краще на ніч у холодильнику.

  3. Розігрійте гриль до середньої температури. Вийміть реберця з маринаду і покладіть на гриль. Готуйте реберця на низькому вогні, перевертаючи їх кожні 10-15 хвилин і змащуючи маринадом, поки вони не стануть золотисто-коричневими і не будуть готові всередині, що займе близько 45-60 хвилин.

  4. Коли реберця будуть готові, зніміть їх з гриля і дайте охолонути кілька хвилин. Подавайте реберця з улюбленими соусами та гарнірами, такими як картопля фрі, кукурудза, помідори, салат або овочі на грилі.

Оценка 5 / 5 на основе 7520
Домашняя
мясо, томатная паста, кетчуп
PT60M
PT60M
0

Комментарии