Рецепт Печінковий торт смажений с фото

Печінковий торт смажений

Рецепт на 8 порций 45-60 минут готовить не сложно блюдо недорогое жарить детям старше 3 лет подросткам всем остальным на праздник на каждый день

З задоволенням ділюся рецептом смаженого печінкового тортика. Особливо цікаво тим, хто любить гостренькі страви, оскільки присутня корейська морква.

Часу тортик займає небагато, проте калорій має чимало. Ну, іноді і це корисно;

Теги

печень, лук, корейская морковь

Ингредиенты

  • печінка яловича - 1 кг;
  • цибуля - 4-5 середніх цибулин;
  • борошно - 3/4 склянки;
  • морква - 2 шт.;
  • яйце - 2 шт.;
  • корейська морква - 150-200 г;
  • часник - 3-4 зубчики;
  • майонез - 400 г;
  • сіль, перець;
  • соняшникова олія для смаження.

Приготовление

  1. Чистимо цибулю та моркву.

    Почищені овочі
    Почищені овочі
  2. Моркву тремо на тертці. Почищену цибулю розділяємо на 3 частини. Одна частина піде у фарш - перемелеться разом з печінкою. Другу частину нарізаємо і пережарюємо разом з морквою. Третю частину нарізаємо, як на жарку і маринуємо.

    Для маринування цибулю висипаємо в герметично закриваючий посуд і заливаємо 1/2 окропу та 1/2 оцту. Щоб гарненько вкрило. Додаємо 1/2 чайної ложки солі, чайну ложку цукру і залишаємо остигати. На 30-40 хвилин. Потім зсипаємо на сито і промиваємо водою.

    Ось така у нас буде начинка для торта - смажена цибуля з морквою, маринована цибуля і корейська морква.

    Начинка для торта.
    Начинка для торта.
  3. Далі робимо тісто для коржів.

    Печінку перемелюємо з цибулею.

    Печінковий фарш.
    Печінковий фарш.
  4. У фарш збиваємо 2 яйця, солимо, перчимо і кладемо 3/4 склянки борошна. Борошно всипати поступово, перемішуючи.

    Отримуємо тісто, як на млинці.

    Тісто для коржів.
    Тісто для коржів.
  5. Смажимо коржі. Мені зручно смажити коржі на великій сковорідці. Я насипаю тісто посередині, не до країв, щоб було зручніше його перевертати.

    Смажимо коржі.
    Смажимо коржі.
  6. Перемазуємо корж майонезом і викладаємо на нього: - смажену цибулю і моркву; - мариновану цибулю; - корейську моркву.

    Начинка на коржі.
    Начинка на коржі.
  7. Так робимо всі коржі, крім самого верхнього. Всього коржів виходить близько шести штук.

    У майонез видавлюємо часник і перемазуємо ним верхній корж і боки торта. Зверху прикрашаємо на розсуд і бажання.

    Готовий торт виглядає так:

    Готовий торт
    Готовий торт
  8. Торт повинен просочитися близько годинки. Але якщо зовсім невмоготу, можна їсти відразу.

    Приємного апетиту!))

Оценка 5 / 5 на основе 751
Домашняя
печень, лук, корейская морковь
PT60M
PT60M
0

Комментарии

МаляФка
МаляФка

Ух ты, Сашка, у меня уже слюньки текут, ммм, обожаю печеночные тортики !!!

Ксюньчик
Ксюньчик

Класс))))) надо попробовать и такой вариант!

Harmony
Harmony

о, с корейской морковкой я не додумалась такой тортик делать... класс!