
Печінковий торт смажений
Рецепт на 8 порций 45-60 минут готовить не сложно блюдо недорогое жарить детям старше 3 лет подросткам всем остальным на праздник на каждый день
З задоволенням ділюся рецептом смаженого печінкового тортика. Особливо цікаво тим, хто любить гостренькі страви, оскільки присутня корейська морква.
Часу тортик займає небагато, проте калорій має чимало. Ну, іноді і це корисно;
Теги
печень, лук, корейская морковь
Ингредиенты
- печінка яловича - 1 кг;
- цибуля - 4-5 середніх цибулин;
- борошно - 3/4 склянки;
- морква - 2 шт.;
- яйце - 2 шт.;
- корейська морква - 150-200 г;
- часник - 3-4 зубчики;
- майонез - 400 г;
- сіль, перець;
- соняшникова олія для смаження.
Приготовление
-
Чистимо цибулю та моркву.
Почищені овочі -
Моркву тремо на тертці. Почищену цибулю розділяємо на 3 частини. Одна частина піде у фарш - перемелеться разом з печінкою. Другу частину нарізаємо і пережарюємо разом з морквою. Третю частину нарізаємо, як на жарку і маринуємо.
Для маринування цибулю висипаємо в герметично закриваючий посуд і заливаємо 1/2 окропу та 1/2 оцту. Щоб гарненько вкрило. Додаємо 1/2 чайної ложки солі, чайну ложку цукру і залишаємо остигати. На 30-40 хвилин. Потім зсипаємо на сито і промиваємо водою.
Ось така у нас буде начинка для торта - смажена цибуля з морквою, маринована цибуля і корейська морква.
Начинка для торта. -
Далі робимо тісто для коржів.
Печінку перемелюємо з цибулею.
Печінковий фарш. -
У фарш збиваємо 2 яйця, солимо, перчимо і кладемо 3/4 склянки борошна. Борошно всипати поступово, перемішуючи.
Отримуємо тісто, як на млинці.
Тісто для коржів. -
Смажимо коржі. Мені зручно смажити коржі на великій сковорідці. Я насипаю тісто посередині, не до країв, щоб було зручніше його перевертати.
Смажимо коржі. -
Перемазуємо корж майонезом і викладаємо на нього: - смажену цибулю і моркву; - мариновану цибулю; - корейську моркву.
Начинка на коржі. -
Так робимо всі коржі, крім самого верхнього. Всього коржів виходить близько шести штук.
У майонез видавлюємо часник і перемазуємо ним верхній корж і боки торта. Зверху прикрашаємо на розсуд і бажання.
Готовий торт виглядає так:
Готовий торт -
Торт повинен просочитися близько годинки. Але якщо зовсім невмоготу, можна їсти відразу.
Приємного апетиту!))
Комментарии
Ух ты, Сашка, у меня уже слюньки текут, ммм, обожаю печеночные тортики !!!
Класс))))) надо попробовать и такой вариант!
о, с корейской морковкой я не додумалась такой тортик делать... класс!