
Капучино «Біла ніжність»
Рецепт на 1 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо варить плита на романтический ужин на встречу с друзьями
Капучино - королева італійської кави, оксамитовий та ароматний напій, який чудово підходить для початку дня чи насолоди у будь-який час. Сьогодні я покажу вам рецепт справжнього капучино, який ви зможете приготувати просто і швидко на власній кухні.
Теги
Ингредиенты
- 1 чашка свіжоприготовленого еспресо
- 1/2 чашки молока
- 1 чайна ложка цукру
- Какао-порошок для прикраси
Приготовление
Приготуємо свіжий еспресо. Якщо немає кавової машини, можна використовувати кавовий апарат або заварну каву.
Збиваємо молоко до утворення піни. Використовувати спеціальну збивалку для молока або звичайний вінчик. Додаємо цукор у молоко і продовжуємо збивати допоки цукор не розчиниться.
Наливаємо свіжоприготовлений еспресо у велику чашку. Зверху, обережно вливаємо збите молоко.
Посипаємо капучино какао-порошком, щоб надати йому додатковий смак і аромат. Ось і все, ваш справжній італійський капучино готовий! Смачного!
Комментарии