
Святкові бутерброди з оселедцем та огірком
Рецепт на 6 порций 30-45 минут готовить очень просто дешевое блюдо охлаждать холодильник детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным к Новому Году на природу на фуршет на каждый день
Швидко, просто і смачно - так коротко можна охарактеризувати цю страву. Бутерброди це завжди актуальна закуска на будь-якому святковому столі. Якщо ви хочете здивувати і порадувати своїх гостей, то обов'язково приготуйте їх!
Теги
Ингредиенты
- хліб - 6 шматків
- оселедець - 70 г
- сир сирковий - 200 г
- майонез - 2 ст. л.
- огірок - 2 шт
- часник - 1-2 зубчики
- зелень цибулі та кропу - кілька гілочок
- перець чорний, сіль - за смаком
Приготовление
Готуємо продукти для бутербродів. З оселедця прибираємо всі кісточки та шкірку, ріжемо її на порційні шматочки. Огірки миємо та підсушуємо. Хліб важливо вибрати квадратної форми. Ідеально підійде хліб для тостів.
У чашу блендера відправляємо 70 г оселедця, 2 столові ложки майонезу та 200 г сиру сиркового. Сюди ж додаємо 2 зубчики часнику.
Подрібнюємо всі продукти блендером. Пробуємо масу на смак і за бажанням солимо та перчимо.
Хліб для тостів обрізаємо з усіх сторін.
Зелень кропу та цибулі нарізаємо дуже дрібно.
Огірки нарізаємо тонесенькими скибочками.
Беремо один шматок хліба і намазуємо його намазкою з оселедця. Викладаємо на нього внахльост кілька скибочок огірка. Перевертаємо і змащуємо другу сторону намазкою. Посипаємо зверху нарізаною цибулею. Теж саме робимо і з другим шматком хліба, але замість цибулі кладемо порізаний кріп.
Тепер з'єднуємо обидва шматки хліба так, щоб цибуля і кріп торкалися один одного і опинилися всередині бутерброда.
Обрізаємо зайві шматки огірка, що стирчать.
Загортаємо кожен бутерброд в харчову плівку і відправляємо в холодильник на кілька годин або до приходу гостей.
Через кілька годин дістаємо бутерброди з холодильника, знімаємо харчову плівку і розрізаємо кожен бутерброд по діагоналі, щоб вийшли трикутники.
Краї трикутника змащуємо намазкою, що залишилася, і посипаємо кропом.
Наші святкові бутерброди готові!
Комментарии