Рецепт Святкові бутерброди з оселедцем та огірком с фото

Святкові бутерброди з оселедцем та огірком

Рецепт на 6 порций 30-45 минут готовить очень просто дешевое блюдо охлаждать холодильник детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным к Новому Году на природу на фуршет на каждый день

Швидко, просто і смачно - так коротко можна охарактеризувати цю страву. Бутерброди це завжди актуальна закуска на будь-якому святковому столі. Якщо ви хочете здивувати і порадувати своїх гостей, то обов'язково приготуйте їх!

Теги

хлеб, селёдка, огурец

Ингредиенты

  • хліб - 6 шматків
  • оселедець - 70 г
  • сир сирковий - 200 г
  • майонез - 2 ст. л.
  • огірок - 2 шт
  • часник - 1-2 зубчики
  • зелень цибулі та кропу - кілька гілочок
  • перець чорний, сіль - за смаком

Приготовление

  1. Готуємо продукти для бутербродів. З оселедця прибираємо всі кісточки та шкірку, ріжемо її на порційні шматочки. Огірки миємо та підсушуємо. Хліб важливо вибрати квадратної форми. Ідеально підійде хліб для тостів.

  2. У чашу блендера відправляємо 70 г оселедця, 2 столові ложки майонезу та 200 г сиру сиркового. Сюди ж додаємо 2 зубчики часнику.

  3. Подрібнюємо всі продукти блендером. Пробуємо масу на смак і за бажанням солимо та перчимо.

  4. Хліб для тостів обрізаємо з усіх сторін.

  5. Зелень кропу та цибулі нарізаємо дуже дрібно.

  6. Огірки нарізаємо тонесенькими скибочками.

  7. Беремо один шматок хліба і намазуємо його намазкою з оселедця. Викладаємо на нього внахльост кілька скибочок огірка. Перевертаємо і змащуємо другу сторону намазкою. Посипаємо зверху нарізаною цибулею. Теж саме робимо і з другим шматком хліба, але замість цибулі кладемо порізаний кріп.

  8. Тепер з'єднуємо обидва шматки хліба так, щоб цибуля і кріп торкалися один одного і опинилися всередині бутерброда.

  9. Обрізаємо зайві шматки огірка, що стирчать.

  10. Загортаємо кожен бутерброд в харчову плівку і відправляємо в холодильник на кілька годин або до приходу гостей.

  11. Через кілька годин дістаємо бутерброди з холодильника, знімаємо харчову плівку і розрізаємо кожен бутерброд по діагоналі, щоб вийшли трикутники.

  12. Краї трикутника змащуємо намазкою, що залишилася, і посипаємо кропом.

  13. Наші святкові бутерброди готові!

Оценка 5 / 5 на основе 2471
Домашняя
хлеб, селёдка, огурец
PT45M
PT45M
0

Комментарии