Намазка на бутерброди з кабачків
Рецепт на 10 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо жарить плита детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным худеющим на природу на фуршет на каждый день
Ще один дуже смачний варіант страви з кабачків - намазка на бутерброди. Приготувати її дуже просто з продуктів, які завжди є в холодильнику. Ще один плюс цього рецепту - намазку можна приготувати про запас, зберігати в холодильнику і діставати для швидкої перекуски. За смаком вона виходить дуже ніжною, чимось нагадує кабачкову ікру.
Теги
Ингредиенты
- кабачок - 1 шт
- цибуля - 1 шт
- морква - 1 шт
- сир плавлений - 2 шт
- кріп - кілька гілочок
- паприка - 1/2 ч л
- перець - 1/3 ч л
- сіль - 1/2 ч л
Приготовление
-
Кабачок необхідно добре вимити та просушити. Якщо він молодий, то знімати шкірку не треба. У цей рецепт підійдуть навіть перестиглі кабачки, головне їх очистити від твердої шкірки. Моркву так само миємо та чистимо.
Підготовляємо продукти для намазки на бутерброди з кабачків -
Кабачки нарізаємо невеличкими кубиками. Моркву натираємо на велику тертку.
Нарізаємо кабачки кубиками -
Цибулю ріжемо невеличкими кубиками і відправляємо на розігріту сковорідку. Обсмажуємо кілька хвилин, потім додаємо моркву і тушкуємо під кришкою ще 5 хвилин.
Тушкуємо цибулю з морквою -
Тепер додаємо нарізані кабачки, 1/2 чайної ложки паприки, 1/2 чайної ложки солі, 1/3 чайної ложки перцю і тушкуємо на маленькому вогні під кришкою до готовності кабачків. Вони мають стати прозорими і м'якими.
Додаємо кабачки та спеції -
Як тільки овочі приготуються, відправляємо їх в окрему глибоку миску охолонути.
Залишаємо овочі охолонути -
Охолоджені овочі блендуємо і додаємо до них дрібно нарізаний кріп, два плавлені сирки. За бажанням можна додати 1-2 зубчики часнику, я цього не робила, оскільки плавлені сирки в мене зі смаком часнику. Знову блендуємо все до однорідної консистенції.
Додаємо зелень та плавлений сир -
Використовувати цю намазку можна на будь-який хліб, нам більше за все подобаються грінки. Намазуємо хліб тонким шаром і подаємо відразу до столу.
Намазуємо намазку на грінки -
Зберігати таку намазку необхідно в холодильнику, в холодному вигляді вона стає ще смачнішою.
Намазка на бутерброди з кабачків
Комментарии