Рецепт Намазка на бутерброди з кабачків с фото

Намазка на бутерброди з кабачків

Рецепт на 10 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо жарить плита детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным худеющим на природу на фуршет на каждый день

Ще один дуже смачний варіант страви з кабачків - намазка на бутерброди. Приготувати її дуже просто з продуктів, які завжди є в холодильнику. Ще один плюс цього рецепту - намазку можна приготувати про запас, зберігати в холодильнику і діставати для швидкої перекуски. За смаком вона виходить дуже ніжною, чимось нагадує кабачкову ікру.

Теги

кабачок, лук, морковь

Ингредиенты

  • кабачок - 1 шт
  • цибуля - 1 шт
  • морква - 1 шт
  • сир плавлений - 2 шт
  • кріп - кілька гілочок
  • паприка - 1/2 ч л
  • перець - 1/3 ч л
  • сіль - 1/2 ч л

Приготовление

  1. Кабачок необхідно добре вимити та просушити. Якщо він молодий, то знімати шкірку не треба. У цей рецепт підійдуть навіть перестиглі кабачки, головне їх очистити від твердої шкірки. Моркву так само миємо та чистимо.

    Підготовляємо продукти для намазки на бутерброди з кабачків
    Підготовляємо продукти для намазки на бутерброди з кабачків
  2. Кабачки нарізаємо невеличкими кубиками. Моркву натираємо на велику тертку.

    Нарізаємо кабачки кубиками
    Нарізаємо кабачки кубиками
  3. Цибулю ріжемо невеличкими кубиками і відправляємо на розігріту сковорідку. Обсмажуємо кілька хвилин, потім додаємо моркву і тушкуємо під кришкою ще 5 хвилин.

    Тушкуємо цибулю з морквою
    Тушкуємо цибулю з морквою
  4. Тепер додаємо нарізані кабачки, 1/2 чайної ложки паприки, 1/2 чайної ложки солі, 1/3 чайної ложки перцю і тушкуємо на маленькому вогні під кришкою до готовності кабачків. Вони мають стати прозорими і м'якими.

    Додаємо кабачки та спеції
    Додаємо кабачки та спеції
  5. Як тільки овочі приготуються, відправляємо їх в окрему глибоку миску охолонути.

    Залишаємо овочі охолонути
    Залишаємо овочі охолонути
  6. Охолоджені овочі блендуємо і додаємо до них дрібно нарізаний кріп, два плавлені сирки. За бажанням можна додати 1-2 зубчики часнику, я цього не робила, оскільки плавлені сирки в мене зі смаком часнику. Знову блендуємо все до однорідної консистенції.

    Додаємо зелень та плавлений сир
    Додаємо зелень та плавлений сир
  7. Використовувати цю намазку можна на будь-який хліб, нам більше за все подобаються грінки. Намазуємо хліб тонким шаром і подаємо відразу до столу.

    Намазуємо намазку на грінки
    Намазуємо намазку на грінки
  8. Зберігати таку намазку необхідно в холодильнику, в холодному вигляді вона стає ще смачнішою.

    Намазка на бутерброди з кабачків
    Намазка на бутерброди з кабачків
Оценка 5 / 5 на основе 2452
Домашняя
кабачок, лук, морковь
PT30M
PT30M
0

Подписаться на наш youtube канал - здесь

У этого рецепта есть видео:

Комментарии