Рецепт Ліниві пиріжки з цибулею та яйцем с фото

Ліниві пиріжки з цибулею та яйцем

Рецепт на 25 порций 30-45 минут готовить просто дешевое блюдо жарить плита детям старше 3 лет всем остальным на природу на каждый день

Всі люблять пиріжки, але далеко не всі хочуть з ними довго поратися, адже це все-таки досить трудомісткий процес. Ліниві пиріжки з цибулею та яйцем - чудова альтернатива звичайним пиріжкам. Готуються вони дуже швидко і просто, а результат не може не радувати.

Теги

лук, яйцо, мука

Ингредиенты

Тісто:

  • кефір - 500 мл
  • борошно - 400 г
  • яйця - 3 шт
  • рослинна олія - 2 ст. л.
  • цукор - 1 ч. л.
  • сода - 1/2 ч. л.
  • сіль - за смаком

Начинка:

  • зелена цибуля - 100-150 г
  • яйця - 5-6 шт

Для пиріжків:

  • рослинна олія для смаження

Приготовление

  1. Готуємо продукти для лінивих пиріжків. Для тіста кефір та яйця дістаємо з холодильника заздалегідь, краще щоб вони були кімнатної температури, тоді пиріжки вийдуть пишнішими. Для начинки яйця відварюємо 7-8 хвилин, даємо їм повністю охолонути. Цибулю миємо та сушимо.

    Готуємо продукти для лінивих пиріжків
    Готуємо продукти для лінивих пиріжків
  2. Спочатку приготуємо тісто. Для цього беремо глибоку миску, розбиваємо туди 3 яйця, додаємо сіль та цукор. Злегка збиваємо вінчиком.

    Яйця збиваємо з сіллю та цукром
    Яйця збиваємо з сіллю та цукром
  3. Тепер додаємо до яєць кефір і соду, знову добре перемішуємо вінчиком.

    Додаємо кефір і соду
    Додаємо кефір і соду
  4. Після цього виливаємо 2 столові ложки рослинної олії.

    Додаємо рослинну олію
    Додаємо рослинну олію
  5. Просіяне борошно вводимо невеликими порціями в кефірно-яєчну масу і добре вимішуємо вінчиком.

    Додаємо борошно
    Додаємо борошно
  6. Ось таке густе як сметана тісто має вийти. Консистенція також схожа на тісто для оладок.

    Консистенція тіста
    Консистенція тіста
  7. Займемося нашою начинкою. Яйця необхідно очистити від шкаралупи і нарізати дрібними кубиками.

    Нарізаємо яйця
    Нарізаємо яйця
  8. Зелену цибулю також подрібнюємо на дрібні шматочки.

    Нарізаємо цибулю
    Нарізаємо цибулю
  9. Додаємо цибулю і яйця в тісто і добре перемішуємо до однорідного стану. Можна залишити тісто на 10-15 хвилин, тоді пиріжки вийдуть пишнішими.

    Додаємо начинку в тісто
    Додаємо начинку в тісто
  10. Викладаємо ложкою тісто на розігріту сковороду з олією. Смажимо на середньому вогні до золотистого кольору з обох боків. Накриваємо кришкою.

    Смажимо до золотистого кольору
    Смажимо до золотистого кольору
  11. Ось такі пишні пиріжки у нас мають вийти.

    Пишні пиріжки
    Пишні пиріжки
  12. Ліниві пиріжки виходять дуже м'якими і ніжними всередині, довго не черствіють і не втрачають своїх смакових якостей.

    Пиріжок у розрізі
    Пиріжок у розрізі
  13. Ось така гора пиріжків виходить всього за 15-20 хвилин роботи.

    Ліниві пиріжки з цибулею та яйцем
    Ліниві пиріжки з цибулею та яйцем
Оценка 5 / 5 на основе 2423
Домашняя
лук, яйцо, мука
PT45M
PT45M
0

Комментарии