
Скони та конверти з млинців (для солодких начинок)
Рецепт на 30 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо жарить детям старше 3 лет подросткам беременным на праздник на фуршет на встречу с друзьями на каждый день
Навіть звичайні млинці можна подати так, що їх миттєво зметуть зі столу і попросять добавки. Сьогодні ми спробуємо загорнути млинці у вигляді сконів та конвертів. Краще за все сюди підійде солодка начинка, наприклад: мак, сир, карамелізовані яблука, банани і т.д.
Теги
Ингредиенты
- млинці - 25 шт
начинка No1:
- мак - 200 г
- цукор - 2 ст.л.
- ізюм - 50 г
начинка No2:
- банани - 2 шт
для прикраси:
- шоколад - 100 г
Приготовление
Спочатку займемося сконами. Для цього беремо млинця і кладемо його на дошку або поверхню, на якій зручно буде працювати.
Кладемо млинця на дошку Складаємо млинця навпіл.
Складаємо млинця навпіл Один бік млинця підгортаємо як на фото.
Загортаємо млинця Те ж саме робимо з другим боком.
Загортаємо млинця Беремо за основу широку частину і трішки вивертаємо її назовні.
Вивертаємо млинця назовні Такий скон у формі різдвяного шкарпетки має вийти.
Млинцевий скон Начиняємо скони маково-ізюмною начинкою та поливаємо розтопленим шоколадом.
Начиняємо скони начинкою Приступаємо до формування конвертів. Млинець складаємо навпіл.
Складаємо млинця навпіл Пальцями лівої руки беремося за млинця трохи нижче половини. Другою рукою підгортаємо 1/4 частину млинця.
Складаємо млинця конвертом Далі намагаємось скласти млинця як складається віяло.
Далі намагаємось скласти млинця як складається віяло Ось такий результат у нас має вийти.
Конверт з млинця В отримані кишеньки конверта вкладаємо тонко нарізаний банан.
Вкладаємо банан в млинця Готові конверти можна полити білим чи чорним шоколадом.
Млинці у формі конвертів з бананами Подавати скони і конверти можна як порційно так і в загальній тарілці.
Варіанти формування млинців з солодкою начинкою
Комментарии