
Масляна: Млинці з сиром та зеленню (з начинкою з риби та червоної ікри)
Рецепт на 20 порций 30-45 минут готовить не сложно дорогое блюдо жарить плита детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на праздник на фуршет на каждый день
Якщо ви плануєте розмаїтити своє меню на Масляну, то можна приготувати млинці з сиром та зеленню. Вони дуже ошатно виглядають на столі, мають незвичайний смак і до них чудово підійде будь-яка несолодка начинка. Але, повірте, без начинки вони так само зникають на ура.
Теги
Ингредиенты
- яйця - 2 шт
- молоко - 1,5 склянки
- борошно - 1 склянка
- рослинна олія - 2 ст. ложки
- цукор - 1 ч. л.
- сіль - 1 ч. л.
- твердий сир - 100-150 г
- розпушувач - 1 ч. л.
- зелень (кріп, петрушка, зелена цибуля) - за смаком
- часник сухий - за бажанням
Приготовление
Готуємо продукти для млинців. Для цього молоко необхідно трохи підігріти, щоб воно було теплим. Яйця теж мають бути кімнатної температури.
Продукти для млинців У окрему глибоку миску розбиваємо 2 яйця, додаємо 1 чайну ложку цукру і солі. Добре все збиваємо міксером до утворення пишної піни.
Збиваємо яйця з цукром та сіллю Тепер виливаємо тепле молоко, добре перемішуємо.
Додаємо тепле молоко В окремій мисці змішуємо 1 склянку борошна та 1 чайну ложку розпушувача.
Змішуємо розпушувач та борошно Просіюємо борошно у яєчну суміш.
Просіюємо борошно Збиваємо до однорідної маси, стежимо щоб не було грудочок.
Збиваємо Сир тремо на велику тертку і додаємо до нашого тіста, перемішуємо ложкою.
Додаємо сир Зелень добре миємо і сушимо, дрібно нарізаємо ножем і кладемо в тісто. Знову перемішуємо ложкою.
Додаємо зелень Виливаємо в тісто рослинну олію.
Виливаємо рослинну олію Приступаємо до смаження млинців. Сковорідку добре розігріваємо і змащуємо рослинною олією. Половником рівномірно виливаємо тісто по всій площині дна сковорідки і смажимо до золотистого кольору з кожного боку.
Смажимо млинці Млинці вже можна подавати до столу в такому вигляді, млинці з сиром та зеленню готові. Вони дуже ситні і самодостатні.
Млинці готові Для святкового столу я приготую млинці з червоною рибою та ікрою. Але подаватиму їх в незвичному оформленні. Для цього необхідно млинець скласти навпіл.
Згортаємо млинець навпіл Ділимо складений млинець на око на 3 частини і 1/3 підгортаємо, як на фото.
Підгортаємо 1/3 частину млинця Тепер підгинаємо нижню частину млинця. І знову згортаємо трикутником.
Нижня частина млинця Верхню частину млинця намагаємося вивернути навиворіт.
Вивертаємо млинець Ось така нехитра форма має вийти.
Вивернутий млинець Згорнуті млинці викладаємо на тарілку, будемо начиняти їх сиром «Філадельфія» та червоною рибою.
Млинці готові для начинки Серединку млинця змащуємо сиром «Філадельфія».
Млинець змазаний сиром Зверху викладаємо тонко нарізану і згорнуту червону рибу. Можна постаратися і згортати рибу у формі троянди, так млинці виглядатимуть ще апетитніше.
Млинці з сиром та зеленню з начинкою з червоної риби Беремо млинець і ножем робимо надрізи у верхній частині, не доходячи до половини,
Надрізаємо млинці Далі згортаємо млинець, починаючи знизу у щільний рулет. Таким чином надрізані частини у нас мають вийти по краю рулета як на фотографії. Краї складаємо всередину і злегка ховаємо вниз.
Згортаємо рулет з млинця Зверху викладаємо по 1 чайній ложці сиру «Філадельфія».
Накладаємо сир у млинці Зверху сиру кладемо по 1 чайній ложці червоної ікри. Млинці з червоною ікрою готові.
Млинці з сиром та зеленню, начинені з червоною ікрою
Комментарии