Варіанти формування млинців на Масляну
Рецепт на 20 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на каждый день
Виявляється, приготувати млинці на Масляну - це лише половина справи. Дуже важливо їх правильно оформити та подати, щоб вони мали апетитний вигляд та притягували погляди. Пропонуємо вашій увазі кілька варіантів подачі млинців не лише на Масляну, а й на кожен день.
Інші рецепти млинців та варіантів їх оформлення:
- Млинці на кефірі та молоці на Масляну
- Млинці з несолодкою начинкою у формі мішечків
Теги
Ингредиенты
- яйця - 2 шт
- цукор - 1 ст.л.
- сіль - щіпка
- розтоплене вершкове масло - 3 ст.л.
- ванільний цукор - 1 ч.л.
- кефір - 350 мл
- борошно - 250 г
- окріп - 350 мл
Приготовление
Продукти, необхідні для млинців.
Продукти, необхідні для млинців З такої стопки млинців можна зробити багато варіантів оформлення млинців для Масляної.
Стопка готових млинців Розетки. Беремо 1 охолоджений млинець, розрізаємо його ножем для піци по колу.
Гострою дерев'яною шпажкою захоплюємо кінчик млинця і накручуємо його, надаючи форму розетки.
Надаємо форму розетки Продовжуємо крутити шпажку по колу до кінця млинця.
Продовжуємо закручувати, надаючи форму розетки Викладаємо розетки на тарілку. Зверху їх можна прикрасити цукровою пудрою або будь-яким іншим топінгом.
Розетки з млинців на тарілці Трикутники. Формуємо млинці у формі трикутника зі сирною начинкою. Трохи змістивши центр млинця ближче до периферії викладаємо 1 столову ложку сиру. Стежте за тим, щоб не переборщити з сиром, інакше млинець буде складно гарно скласти.
Викладаємо сир Загортаємо обидва краї під гострим кутом.
Млинець з сирною начинкою Підгинаємо широку частину млинця до вершини трикутника і перевертаємо.
Формування млинця з сиром Підгортаємо решту країв, знову перевертаємо млинець і укладаємо на тарілку. Якщо млинець намагається розгорнутися, значить занадто багато начинки.
Млинець у формі трикутника готовий Зверху трикутники можна полити варенням чи топінгом.
Млинець у формі трикутника Розетки з фруктовою начинкою. Беремо млинець, складаємо його гармошкою. Всередину кожної складки кладемо порізані тонесенькими часточками фрукти - яблука, апельсини, банани, ківі тощо.
Млинець гармошкою Загортаємо млинець з фруктовою начинкою по колу, краї защипуємо зубочисткою.
Фруктова розетка з апельсинами готова Шпажки з рулетиками. Млинець намазуємо маковою начинкою, згортаємо в рулет і нарізаємо його на однакові частини. Ці частини насаджуємо на дерев'яну шпажку у шаховому порядку.
Млинці з маком та фруктовою начинкою Зверху млинці можна прикрасити цукровою пудрою, розтопленим або тертим шоколадом, медом, сухофруктами чи варенням.
Один з варіантів млинців на Масляну
Комментарии