Рецепт Овочевий пиріг с фото

Овочевий пиріг

Рецепт на 6 порций 30-45 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать духовка подросткам беременным всем остальным на каждый день

Овочевий пиріг - чудова альтернатива для вечері. Готується він з простих, доступних продуктів, які завжди є в холодильнику під рукою. Пиріг виходить дуже ситним, до нього навіть не потрібен ніякий гарнір.

Теги

капуста, яйцо, мука

Ингредиенты

Начинка:

  • капуста - 700 г
  • морква - 1 шт
  • картопля - 2 шт
  • цибуля (можна замінити зеленою цибулею) - 1 шт
  • зелень - за смаком
  • сіль

за бажанням у пиріг можна додати болгарський перець

Тісто:

  • яйця - 3 шт
  • кефір - 100 мл
  • олія рослинна - 70 мл
  • борошно - 150 г
  • цукор - 1 ч.л.
  • сіль
  • чорний перець

Посипка:

  • будь-який твердий сир

Приготовление

  1. Підготовляємо продукти для начинки. Картоплю чистимо від шкірки, цибулю та моркву миємо та чистимо.

    Продукти для начинки
    Продукти для начинки
  2. Продукти для тіста.

    Продукти для тіста
    Продукти для тіста
  3. Капусту необхідно тонко нашаткувати. Зробити це можна звичайним ножем або спеціальною шатківницею.

    Шаткуємо капусту
    Шаткуємо капусту
  4. Капусту необхідно добре посолити і розім'яти руками, щоб вона стала м'якою.

    Солимо капусту
    Солимо капусту
  5. Моркву тремо на великій тертці.

    Натерта морква
    Натерта морква
  6. Картоплю також тремо на великій тертці.

    Натерта картопля
    Натерта картопля
  7. Додаємо картоплю і моркву до капусти.

    Морква, капуста, картопля
    Морква, капуста, картопля
  8. Цибулю нарізаємо дрібними кубиками, зелень подрібнюємо.

    Цибуля та зелень
    Цибуля та зелень
  9. Додаємо цибулю і зелень до решти овочів.

    Додаємо цибулю та зелень
    Додаємо цибулю та зелень
  10. В окрему миску розбиваємо 3 яйця, додаємо олію, сіль, перець і цукор.

    Продукти для тіста
    Продукти для тіста
  11. Збиваємо яйця з олією та спеціями вінчиком.

    Збиті яйця
    Збиті яйця
  12. Додаємо до яєць кефір, просіяне борошно та розпушувач.

    Борошно, розпушувач та кефір
    Борошно, розпушувач та кефір
  13. Акуратно вимішуємо тісто до однорідного стану.

    Вимішуємо
    Вимішуємо
  14. Ось таке рідкувате тісто у нас має вийти. Примітка: тіста виходить порівняно з начинкою значно менше, нехай це вас не лякає.

    Рідке тісто
    Рідке тісто
  15. Виливаємо рідке тісто в начинку.

    Тісто та начинка
    Тісто та начинка
  16. Добре перемішуємо тісто і начинку.

    Перемішуємо тісто та начинку
    Перемішуємо тісто та начинку
  17. Викладаємо отриману масу на деко, застелене пергаментом або килимком. Добре розрівнюємо ложкою, утрамбовуємо.

    Розрівнюємо ложкою
    Розрівнюємо ложкою
  18. Відправляємо наш пиріг у розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.

    Пиріг у духовці
    Пиріг у духовці
  19. Поки пиріг печеться, тремо на тертці сир. Підійде будь-який твердий сир.

    Натертий сир
    Натертий сир
  20. Як тільки пиріг буде повністю готовий, дістаємо його з духовки і посипаємо натертим сиром.

    Посипаємо сиром
    Посипаємо сиром
  21. Повертаємо пиріг назад в духовку буквально на декілька хвилин, щоб сир встиг розплавитися.

    Вдруге відправляємо в духовку
    Вдруге відправляємо в духовку
  22. Готовий пиріг можна подавати як гарячим так і холодним.

    Готовий пиріг
    Готовий пиріг
  23. Овочевий пиріг готовий.

    Овочевий пиріг
    Овочевий пиріг
Оценка 5 / 5 на основе 21400
Домашняя
капуста, яйцо, мука
PT45M
PT45M
0

Подписаться на наш youtube канал - здесь

У этого рецепта есть видео:

Комментарии