Рецепт Сирний кекс з родзинками за ГОСТом с фото

Сирний кекс з родзинками за ГОСТом

Рецепт на 4 порций 30-45 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо выпекать духовка детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным к Новому Году на детский праздник на праздник на встречу с друзьями на каждый день

Дуже вдалий рецепт сирного кекса, хоча я вже вкотре переконуюся, що з рецептами за ГОСТом інакше і не буває. Готується цей кекс дуже швидко, всі продукти доступні, а результат перевершує всі очікування.

Теги

творог, масло, изюм

Ингредиенты

  • сир - 130 г
  • вершкове масло (82,5%) - 75 г
  • родзинки - 80 г
  • яйця - 2 шт
  • цукор - 80 г
  • розпушувач - 10 г
  • ванільний цукор - 10 г
  • борошно - 150 г
  • цукрова пудра (для посипання)

Приготовление

  1. Підготовляємо необхідні продукти для сирного кексу. Дуже важливе зауваження: всі інгредієнти зважуємо на вагах, нам необхідна максимальна точність, адже саме цим і славляться всі рецепти за ГОСТом.

    Продукти для кексу
    Продукти для кексу
  2. У глибоку ємність викладаємо вершкове масло кімнатної температури.

    Викладаємо вершкове масло
    Викладаємо вершкове масло
  3. Збиваємо міксером добіла.

    Збиваємо міксером добіла
    Збиваємо міксером добіла
  4. Додаємо 2 яйця та 80 г цукру і продовжуємо збивати.

    Додаємо яйця та цукор
    Додаємо яйця та цукор
  5. 130 г сиру протираємо через сито або блендер, додаємо його в масляно-яєчну суміш. Кладемо ванільний цукор (10 г) і продовжуємо збивати.

    Додаємо сир
    Додаємо сир
  6. В окремому посуді просіяне заздалегідь борошно додаємо 1 ч. л. розпушувача, перемішуємо.

    Додаємо розпушувач
    Додаємо розпушувач
  7. Викладаємо борошно невеликими порціями в нашу рідку суміш.

    Додаємо борошно
    Додаємо борошно
  8. Продовжуємо збивати до однорідної маси. В кінці всі інгредієнти добре перемішуємо ложкою.

    Збиваємо
    Збиваємо
  9. Родзинки попередньо потрібно промити та розпарити в окропі. Потім обсушити на паперовому рушнику. Додаємо родзинки в тісто.

    Додаємо родзинки в тісто
    Додаємо родзинки в тісто
  10. Ще раз добре перемішуємо тісто ложкою. Ось таке в міру густе виходить тісто.

    Тісто після вимішування
    Тісто після вимішування
  11. Форму для випічки змащуємо вершковим маслом.

    Форму змащуємо маслом
    Форму змащуємо маслом
  12. Викладаємо тісто у форму і розрівнюємо ложкою.

    Викладаємо тісто у форму
    Викладаємо тісто у форму
  13. Відправляємо тісто в розігріту до 180 градусів духовку на 50-55 хвилин. Готовність перевіряємо шпажкою.

    Відправляємо тісто в духовку
    Відправляємо тісто в духовку
  14. Даємо кексу трохи охолонути у формі і лише після цього перекладаємо на тарілку.

    Викладаємо кекс на тарілку
    Викладаємо кекс на тарілку
  15. Посипаємо готовий і охолоджений сирний кекс цукровою пудрою.

    Посипаємо кекс пудрою
    Посипаємо кекс пудрою
  16. Ось так апетитно виглядає сирний кекс у розрізі.

    Сирний кекс з родзинками за ГОСТом
    Сирний кекс з родзинками за ГОСТом
Оценка 5 / 5 на основе 11395
Домашняя
творог, масло, изюм
PT45M
PT45M
0

Подписаться на наш youtube канал - здесь

У этого рецепта есть видео:

Комментарии