Заливний пиріг з капустою та грибами
Рецепт на 6 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо выпекать мультиварка духовка подросткам всем остальным на природу на каждый день
Чим гарний заливний пиріг - так це тим, що начинку для нього можна вибирати на свій смак і щоразу отримувати новий смак. А ще він дуже швидко готується і займає мінімум часу.
Теги
Ингредиенты
Тісто:
- борошно - 150 г
- яйце - 1 шт
- кефір - 200 мл
- сода - 1 ч.л.
- сіль - 1/2 ч.л.
- цукор - 1 ч.л.
- рослинна олія - 30 мл
Начинка:
- капуста - 1/4 невеликого качана
- гриби (обсмажені з цибулею) - 150 г
- сіль, перець за смаком
- яйця (варені) - 2 шт
Приготовление
Інгредієнти для заливного пирога.
Інгредієнти для пирога. Перш за все готуємо тісто для заливки пирога. Для цього в окремій глибокій мисці змішуємо борошно, кефір, яйце, сіль та цукор. Соду гасимо в кефірі. Вінчиком все перемішуємо до однорідної маси.
Готуємо тісто для пирога. Беремо форму діаметром 26 см, дно злегка змащуємо рослинною олією. Виливаємо половину нашого тіста.
Виливаємо половину тіста у форму для випічки. Розрівнюємо тісто тонким, рівним шаром по дну форми.
Розрівнюємо тісто по формі. Начинка. Тепер переходимо до начинки. Попередньо відварені 2 яйця нарізаємо дрібними кубиками. Гриби обсмажуємо з цибулею, солимо, перчимо. Можна як і я зробити заздалегідь. Капусту тонко шаткуємо.
Нарізаємо яйця кубиками. У пошатковану капусту викладаємо поверх тіста, потім кладемо гриби рівномірно по всій поверхні.
Поверх тіста викладаємо капусту і гриби. Тепер викладаємо порізані яйця. До речі, яйця можна брати і сирими (попередньо потрібно збити їх з декількома столовими ложками молока).
Викладаємо начинку. Заливаємо нашу начинку рештою тіста.
Виливаємо решту тіста у нашу форму. Тісто ретельно розрівнюємо ложкою або лопаткою. Від цього залежить те, як виглядатиме верхня частина нашого пирога.
Вирівнюємо верх нашого пирога. Відправляємо нашу форму у попередньо розігріту до 180 градусів духовку.
Відправляємо нашу форму в духовку. Через 30-40 хвилин дістаємо з духовки і перевіряємо готовність дерев'яною шпажкою.
Дістаємо пиріг з духовки. Ось таким пишним і апетитним виходить наш пиріг після випічки.
Пиріг з духовки. Заливний пиріг з капустою та грибами готовий.
Заливний пиріг з капустою та грибами.
Комментарии