Рецепт Заливний пиріг з капустою та грибами с фото

Заливний пиріг з капустою та грибами

Рецепт на 6 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо выпекать мультиварка духовка подросткам всем остальным на природу на каждый день

Чим гарний заливний пиріг - так це тим, що начинку для нього можна вибирати на свій смак і щоразу отримувати новий смак. А ще він дуже швидко готується і займає мінімум часу.

Теги

гриб, яйцо, мука

Ингредиенты

Тісто:

  • борошно - 150 г
  • яйце - 1 шт
  • кефір - 200 мл
  • сода - 1 ч.л.
  • сіль - 1/2 ч.л.
  • цукор - 1 ч.л.
  • рослинна олія - 30 мл

Начинка:

  • капуста - 1/4 невеликого качана
  • гриби (обсмажені з цибулею) - 150 г
  • сіль, перець за смаком
  • яйця (варені) - 2 шт

Приготовление

  1. Інгредієнти для заливного пирога.

    Інгредієнти для пирога.
    Інгредієнти для пирога.
  2. Перш за все готуємо тісто для заливки пирога. Для цього в окремій глибокій мисці змішуємо борошно, кефір, яйце, сіль та цукор. Соду гасимо в кефірі. Вінчиком все перемішуємо до однорідної маси.

    Готуємо тісто для пирога.
    Готуємо тісто для пирога.
  3. Беремо форму діаметром 26 см, дно злегка змащуємо рослинною олією. Виливаємо половину нашого тіста.

    Виливаємо половину тіста у форму для випічки.
    Виливаємо половину тіста у форму для випічки.
  4. Розрівнюємо тісто тонким, рівним шаром по дну форми.

    Розрівнюємо тісто по формі.
    Розрівнюємо тісто по формі.
  5. Начинка. Тепер переходимо до начинки. Попередньо відварені 2 яйця нарізаємо дрібними кубиками. Гриби обсмажуємо з цибулею, солимо, перчимо. Можна як і я зробити заздалегідь. Капусту тонко шаткуємо.

    Нарізаємо яйця кубиками.
    Нарізаємо яйця кубиками.
  6. У пошатковану капусту викладаємо поверх тіста, потім кладемо гриби рівномірно по всій поверхні.

    Поверх тіста викладаємо капусту і гриби.
    Поверх тіста викладаємо капусту і гриби.
  7. Тепер викладаємо порізані яйця. До речі, яйця можна брати і сирими (попередньо потрібно збити їх з декількома столовими ложками молока).

    Викладаємо начинку.
    Викладаємо начинку.
  8. Заливаємо нашу начинку рештою тіста.

    Виливаємо решту тіста у нашу форму.
    Виливаємо решту тіста у нашу форму.
  9. Тісто ретельно розрівнюємо ложкою або лопаткою. Від цього залежить те, як виглядатиме верхня частина нашого пирога.

    Вирівнюємо верх нашого пирога.
    Вирівнюємо верх нашого пирога.
  10. Відправляємо нашу форму у попередньо розігріту до 180 градусів духовку.

    Відправляємо нашу форму в духовку.
    Відправляємо нашу форму в духовку.
  11. Через 30-40 хвилин дістаємо з духовки і перевіряємо готовність дерев'яною шпажкою.

    Дістаємо пиріг з духовки.
    Дістаємо пиріг з духовки.
  12. Ось таким пишним і апетитним виходить наш пиріг після випічки.

    Пиріг з духовки.
    Пиріг з духовки.
  13. Заливний пиріг з капустою та грибами готовий.

    Заливний пиріг з капустою та грибами.
    Заливний пиріг з капустою та грибами.
Оценка 5 / 5 на основе 21380
Домашняя
гриб, яйцо, мука
PT30M
PT30M
0

Подписаться на наш youtube канал - здесь

У этого рецепта есть видео:

Комментарии