
Шоколадно-кокосова ласощі «Баунті»
Рецепт на 12 порций 60-120 минут готовить просто дешевое блюдо охлаждать без термической обработки детям старше 3 лет всем остальным на детский праздник на праздник на каждый день
Дуже смачний десерт, особливо для тих, хто любить шоколад і кокос. Ласощі нагадують знамениті цукерки «Баунті», тільки ще смачніше і корисніше!
Теги
шоколад, кокос, сливочное масло
Ингредиенты
- вершкове масло - 100 г
- цукор - 70 г
- молоко - 70 г
- кокосова стружка - 150 г
- щіпка солі
Глазур:
- шоколад темний - 150 г
- росл. олія без запаху - 30 г
Приготовление
Продукти для ласощів «Баунті»
Інгредієнти для "Баунті" Беремо мисочку, наливаємо туди молоко.
Кладемо молоко і цукор Додаємо масло, можна відразу з морозилки.
Додаємо масло Ставимо миску на вогонь і нагріваємо до повного розчинення масла і цукру.
Ставимо миску на вогонь Висипаємо кокосову стружку в нашу суміш.
Додаємо стружку Добряче все перемішуємо лопаткою.
Перемішуємо лопаткою Беремо форму, застеляємо її пергаментом і викладаємо нашу стружку рівним шаром. Чим товщий шар, тим смачніші батончики)).
Викладаємо стружку Ретельно вирівнюємо поверхню, добре притискаючи лопаткою. Відправляємо у морозилку застигати на дві години.
Утрамбовуємо стружку Через дві години, дістаємо нашу форму з морозилки і обережно розрізаємо ножем на рівні прямокутники.
Розрізаємо стружку на прямокутники Тим часом беремо окремо мисочку, кладемо в неї шоколад і топимо на водяній бані. Потім додаємо до нього рослинну олію і добре перемішуємо. Я брала шоколад з горішками, так ще вийшло смачніше. Кожен батончик обмакуємо в шоколадну масу з обох боків.
Обмакуємо батончик у шоколад Викладаємо батончики після обмакування назад у форму і відправляємо в холодильник ще на годину.
Відправляємо форму в морозилку Ось як виглядають наші батончики після морозилки:
Батончики після морозилки Все, наші «Баунті» готові!
Шоколадно-кокосові ласощі "Баунті"
Комментарии