Рецепт Шоколадно-кокосова ласощі «Баунті» с фото

Шоколадно-кокосова ласощі «Баунті»

Рецепт на 12 порций 60-120 минут готовить просто дешевое блюдо охлаждать без термической обработки детям старше 3 лет всем остальным на детский праздник на праздник на каждый день

Дуже смачний десерт, особливо для тих, хто любить шоколад і кокос. Ласощі нагадують знамениті цукерки «Баунті», тільки ще смачніше і корисніше!

Теги

шоколад, кокос, сливочное масло

Ингредиенты

  • вершкове масло - 100 г
  • цукор - 70 г
  • молоко - 70 г
  • кокосова стружка - 150 г
  • щіпка солі

Глазур:

  • шоколад темний - 150 г
  • росл. олія без запаху - 30 г

Приготовление

  1. Продукти для ласощів «Баунті»

    Інгредієнти для
    Інгредієнти для "Баунті"
  2. Беремо мисочку, наливаємо туди молоко.

    Кладемо молоко і цукор
    Кладемо молоко і цукор
  3. Додаємо масло, можна відразу з морозилки.

    Додаємо масло
    Додаємо масло
  4. Ставимо миску на вогонь і нагріваємо до повного розчинення масла і цукру.

    Ставимо миску на вогонь
    Ставимо миску на вогонь
  5. Висипаємо кокосову стружку в нашу суміш.

    Додаємо стружку
    Додаємо стружку
  6. Добряче все перемішуємо лопаткою.

    Перемішуємо лопаткою
    Перемішуємо лопаткою
  7. Беремо форму, застеляємо її пергаментом і викладаємо нашу стружку рівним шаром. Чим товщий шар, тим смачніші батончики)).

    Викладаємо стружку
    Викладаємо стружку
  8. Ретельно вирівнюємо поверхню, добре притискаючи лопаткою. Відправляємо у морозилку застигати на дві години.

    Утрамбовуємо стружку
    Утрамбовуємо стружку
  9. Через дві години, дістаємо нашу форму з морозилки і обережно розрізаємо ножем на рівні прямокутники.

    Розрізаємо стружку на прямокутники
    Розрізаємо стружку на прямокутники
  10. Тим часом беремо окремо мисочку, кладемо в неї шоколад і топимо на водяній бані. Потім додаємо до нього рослинну олію і добре перемішуємо. Я брала шоколад з горішками, так ще вийшло смачніше. Кожен батончик обмакуємо в шоколадну масу з обох боків.

    Обмакуємо батончик у шоколад
    Обмакуємо батончик у шоколад
  11. Викладаємо батончики після обмакування назад у форму і відправляємо в холодильник ще на годину.

    Відправляємо форму в морозилку
    Відправляємо форму в морозилку
  12. Ось як виглядають наші батончики після морозилки:

    Батончики після морозилки
    Батончики після морозилки
  13. Все, наші «Баунті» готові!

    Шоколадно-кокосові ласощі
    Шоколадно-кокосові ласощі "Баунті"
Оценка 5 / 5 на основе 13353
Домашняя
шоколад, кокос, сливочное масло
PT120M
PT120M
0

Комментарии