Сирне печиво «Равлики»
Рецепт на 30 порций 30-45 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать духовка детям старше 3 лет всем остальным на фуршет на каждый день
Улюблене печиво моїх дітей. В міру хрустке, буквально тане в роті... І робиться швидко і просто! Але за власним досвідом знаю - однієї порції буває дуже мало!))
Теги
Ингредиенты
- сир - 0,5 кг
- яйця - 2 шт
- сода - 1/2 ч.л. (з оцтом)
- сіль - 1/2 ч.л.
- борошно - 2,5-3 склянки
- масло - 250-300 г
- цукор (не в тісто, на посипку)
Приготовление
Масло повинно бути з морозилки.
Інгредієнти для печива Беремо миску, кладемо туди сир, яйця, соду (загашену оцтом), сіль. Перемішуємо виделкою або руками. Потім натираємо масло (воно має бути з морозилки) на тертці, знову добре перемішуємо.
Кладемо продукти в миску В останню чергу додаємо борошно, замішуємо тісто руками.
Додаємо борошно Вимішувати його довго не треба, до однорідності. Не переборщіть з борошном! Тісто має бути м'яким і еластичним.
Тісто має бути м'яким Тепер відриваємо невеликий шматок тіста, беремо скалку і розкачуємо його, злегка присипавши борошном. Товщина має бути не більше 1-1,5 см. Беремо склянку і вирізаємо кружечки.
Вирізаємо кружечки В окрему миску насипаємо цукор. Кожен кружечок обмакуємо з двох сторін в цукор. Потім складаємо навпіл, знову обмакуємо. Потім ще раз складаємо, знову обмакуємо.
Обмакуємо кружечки в цукор Викладаємо печиво на пергамент (обов'язково візьміть пергамент, так як цукор буде танути і, можливо, підгорати). Відправляємо в духовку хвилин на 20, випікаємо при 180 градусах.
Викладаємо на пергамент Наше сирне печиво готове!
Сирне печиво "Равлики"
Комментарии