Рецепт Запечені кабачки під сметаною с фото

Запечені кабачки під сметаною

Рецепт на 17 порций до 30 минут готовить просто дешевое блюдо запекать духовка всем остальным на каждый день

Якщо вам вже набридли традиційно смажені на сковорідці кабачки або ви втомилися прибирати залишки олії з них - прийшов час спробувати щось нове! Підсмажені таким способом кабачки виходять більш дієтичними, але при цьому не менш соковитими і ароматними! Спробуйте!

Теги

кабачки, специи, масло подсолнечное

Ингредиенты

  • Кабачки середні - 2 шт
  • Олія соняшникова - 2-3 ст. л.
  • Спеції - базилік і розмарин
  • Сіль

Для заливки:

  • Яйце - 1 шт
  • Часник - 2 зубчики
  • Сметана - півсклянки
  • Борошно - 50 г

Приготовление

  1. Список продуктів:

    Список продуктів
  2. Кабачки миємо, витираємо і ріжемо тоненькими кружальцями.

    Нарізаємо кабачки
  3. Посипаємо кабачки спеціями, солимо, додаємо соняшникову олію.

    Додаємо спеції
  4. Викладаємо кабачки на деко, відправляємо запікатися в духовку до легкого підрум'янення.

    Відправляємо в духовку
  5. Поки кабачки запікаються, готуємо заливку. У окремій мисочці змішуємо яйце, сметану, часник і борошно. Можна трохи підсолити.

    Робимо заливку
  6. Викладаємо наші кабачки в глибоку сотейник, виливаємо зверху нашу заливку і доводимо до кипіння.

    Тушкуємо кабачки під заливкою
  7. Викладаємо кабачки на тарілку і прикрашаємо кропом.

    Прикрашаємо кропом
  8. Наша страва готова!

    Запечені кабачки під сметаною!
Оценка 5 / 5 на основе 17336
Домашняя
кабачки, специи, масло подсолнечное
PT30M
PT30M
0

Комментарии