
Запечені кабачки під сметаною
Рецепт на 17 порций до 30 минут готовить просто дешевое блюдо запекать духовка всем остальным на каждый день
Якщо вам вже набридли традиційно смажені на сковорідці кабачки або ви втомилися прибирати залишки олії з них - прийшов час спробувати щось нове! Підсмажені таким способом кабачки виходять більш дієтичними, але при цьому не менш соковитими і ароматними! Спробуйте!
Теги
кабачки, специи, масло подсолнечное
Ингредиенты
- Кабачки середні - 2 шт
- Олія соняшникова - 2-3 ст. л.
- Спеції - базилік і розмарин
- Сіль
Для заливки:
- Яйце - 1 шт
- Часник - 2 зубчики
- Сметана - півсклянки
- Борошно - 50 г
Приготовление
Список продуктів:
Кабачки миємо, витираємо і ріжемо тоненькими кружальцями.
Посипаємо кабачки спеціями, солимо, додаємо соняшникову олію.
Викладаємо кабачки на деко, відправляємо запікатися в духовку до легкого підрум'янення.
Поки кабачки запікаються, готуємо заливку. У окремій мисочці змішуємо яйце, сметану, часник і борошно. Можна трохи підсолити.
Викладаємо наші кабачки в глибоку сотейник, виливаємо зверху нашу заливку і доводимо до кипіння.
Викладаємо кабачки на тарілку і прикрашаємо кропом.
Наша страва готова!
Комментарии