Рецепт Творожно-гарбузові мафіни с фото

Творожно-гарбузові мафіни

Рецепт на 12 порций 30-45 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать детям старше 3 лет беременным всем остальным на детский праздник на встречу с друзьями на каждый день

Легкі, ароматні й шалено смачні мафіни... що ще потрібно для щастя та ранкової кави?

Теги

творог, тыква, банан

Ингредиенты

  • гарбуз - 200-300 г
  • творог - 200 г
  • яйця - 2 шт
  • цукор - 100-150 г
  • банан - 1-2 шт
  • борошно - приблизно 150 г

Приготовление

    Список продуктів
  1. Спочатку гарбуз чистимо, ріжемо і відварюємо хвилин 15 до м'якості. Потім розминаємо у пюре.

    Відварюємо гарбуз
  2. Беремо яйця, цукор і творог.

    Беремо яйця, цукор і творог
  3. Додаємо пюре з гарбуза, ванільний цукор.

    Додаємо пюре з гарбуза
  4. Ретельно перемішуємо всі продукти, додаємо просіяне борошно.

    Додаємо борошно
  5. Банани дрібно кришимо і додаємо до нашої гарбузово-творожної маси.

    Додаємо банан
  6. Розкладаємо масу по силіконових формочках.

    Розкладаємо по формах
  7. Божевільно ніжні та ароматні мафіни готові!

    Творожно-гарбузові мафіни
Оценка 5 / 5 на основе 11334
Домашняя
творог, тыква, банан
PT45M
PT45M
0

Комментарии