
Творожно-гарбузові мафіни
Рецепт на 12 порций 30-45 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать детям старше 3 лет беременным всем остальным на детский праздник на встречу с друзьями на каждый день
Легкі, ароматні й шалено смачні мафіни... що ще потрібно для щастя та ранкової кави?
Теги
Подпишись на Telegram чтобы получать простые рецепты
Ингредиенты
- гарбуз - 200-300 г
- творог - 200 г
- яйця - 2 шт
- цукор - 100-150 г
- банан - 1-2 шт
- борошно - приблизно 150 г
Приготовление
Спочатку гарбуз чистимо, ріжемо і відварюємо хвилин 15 до м'якості. Потім розминаємо у пюре.
Беремо яйця, цукор і творог.
Додаємо пюре з гарбуза, ванільний цукор.
Ретельно перемішуємо всі продукти, додаємо просіяне борошно.
Банани дрібно кришимо і додаємо до нашої гарбузово-творожної маси.
Розкладаємо масу по силіконових формочках.
Божевільно ніжні та ароматні мафіни готові!

Оценка 5 / 5 на основе 11334
Домашняя
творог, тыква, банан
PT45M
PT45M
0
Комментарии