Рецепт Тертий пиріг з варенням в духовці «Генеральський» с фото

Тертий пиріг з варенням в духовці «Генеральський»

Рецепт на 10 порций 30-45 минут готовить просто блюдо недорогое выпекать духовка детям старше 3 лет всем остальным на природу на каждый день

Як створити ідеальне поєднання простоти та насиченості в одному десерті? Відповідь знаходиться в рецепті "Тертого пирога з варенням у духовці". Цей рецепт - справжня магія кулінарних мистецтв. З хрусткою верхівкою, насиченим смаком варення та ніжною основою, цей пиріг простий у приготуванні, але вражає своїм неповторним смаком.

Теги

масло, смородиновый джем, мука

Ингредиенты

  • масло - 250-300 г
  • борошно - 3 склянки
  • цукор - півсклянки
  • розпушувач - 1 ч.л.
  • яйця - 2 шт
  • сіль - 1 ч.л.
  • смородиновий джем

Приготовление

  1. Продукти для тертого пирога:

    Продукти для пирога
  2. Масло прямо з морозилки тремо на великій тертці.

    Тремо масло
  3. Додаємо борошно і розтираємо масло з борошном.

    Додаємо борошно
  4. Посередині робимо ямку, кладемо туди яйця, цукор, сіль і розпушувач.

    Кладемо яйця, цукор, сіль і розпушувач
  5. Замішуємо еластичне тісто. Одну четверту частину тіста скачуємо в кульку і кладемо в морозилку.

    Замішуємо тісто
  6. Решту тіста розкачуємо тонким шаром по формі. Робимо бортики.

    Розкачуємо тісто
  7. Змащуємо пиріг джемом зі смородини. Підійде абсолютно будь-який джем, аби він був густим і помірно солодким.

    Змащуємо тісто джемом
  8. Дістаємо наше тісто з морозилки і тремо його на великій тертці зверху на джем.

    Тремо тісто з морозилки
  9. Відправляємо пиріг у розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хв.

    Готовий пиріг
  10. Пиріг зверху можна присипати цукровою пудрою.

    Тертий пиріг
Оценка 5 / 5 на основе 11332
Домашняя
масло, смородиновый джем, мука
PT45M
PT45M
0

Комментарии