
Тертий пиріг з варенням в духовці «Генеральський»
Рецепт на 10 порций 30-45 минут готовить просто блюдо недорогое выпекать духовка детям старше 3 лет всем остальным на природу на каждый день
Як створити ідеальне поєднання простоти та насиченості в одному десерті? Відповідь знаходиться в рецепті "Тертого пирога з варенням у духовці". Цей рецепт - справжня магія кулінарних мистецтв. З хрусткою верхівкою, насиченим смаком варення та ніжною основою, цей пиріг простий у приготуванні, але вражає своїм неповторним смаком.
Теги
масло, смородиновый джем, мука
Ингредиенты
- масло - 250-300 г
- борошно - 3 склянки
- цукор - півсклянки
- розпушувач - 1 ч.л.
- яйця - 2 шт
- сіль - 1 ч.л.
- смородиновий джем
Приготовление
Продукти для тертого пирога:
Масло прямо з морозилки тремо на великій тертці.
Додаємо борошно і розтираємо масло з борошном.
Посередині робимо ямку, кладемо туди яйця, цукор, сіль і розпушувач.
Замішуємо еластичне тісто. Одну четверту частину тіста скачуємо в кульку і кладемо в морозилку.
Решту тіста розкачуємо тонким шаром по формі. Робимо бортики.
Змащуємо пиріг джемом зі смородини. Підійде абсолютно будь-який джем, аби він був густим і помірно солодким.
Дістаємо наше тісто з морозилки і тремо його на великій тертці зверху на джем.
Відправляємо пиріг у розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хв.
Пиріг зверху можна присипати цукровою пудрою.
Комментарии