
Смажений гриб «Головач» (Лангерманія гігантська / Calvatia gigantea)
Рецепт на 5 порций до 30 минут готовить просто дешевое блюдо жарить плита всем остальным на каждый день
Знайти гриб Головач гігантський (Лангерманія гігантська / Calvatia gigantea) в лісі - щаслива нагода! Але якщо вам пощастило, то не упускайте свій шанс його спробувати, тим більше, що зіпсувати його приготуванням неможливо, він дуже смачний! Рецептів його приготування існує чимало, я ж пропоную вам найпростіший, оскільки вважаю, що при мінімумі зусиль можна отримати таку чудову закуску або доповнення до гарніру.
Теги
Ингредиенты
- гриб головач
- цибуля
- рослинна олія для смаження
- сметана або вершки
- сіль, перець
- зелень для прикраси
Приготовление
Гриб «Головач» потрібно ретельно промити, почистити.
гриб головач Ріжемо кубиками, складаємо все на сковорідку і злегка пасеруємо.
Ріжемо гриб кубиками Врахуйте, що дуже скоро гриб почне зменшуватися в розмірах, тому не зіваємо, додаємо рослинну олію і продовжуємо смажити на невеликому вогні.
Смажимо гриб на олії Цибулю чистимо, ріжемо зручним для вас способом, смажимо на окремій сковорідці до золотистого кольору.
Смажимо цибулю до золотистого кольору В гриби тим часом додаємо пару ложок сметани або ще краще - вершків.
Додаємо вершки або сметану З'єднуємо цибулю з грибом.
Гриб «Головач» зі сметаною та цибулею Далі солимо, перчимо гриб і отримуємо ось таку смакоту!
Смажений гриб «Головач»
Комментарии