Рецепт Корнуолльський яблучний пиріг с фото

Корнуолльський яблучний пиріг

Рецепт на 7 порций 30-45 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать духовка на праздник на встречу с друзьями на каждый день

Дуже красивий, ситний і божевільно смачний пиріг! Тісто виходить танучим у роті, дуже соковитим. І готується швидко, спробуйте!

Теги

яблока, масло, яйца

Ингредиенты

  • Вершкове масло - 220 г
  • Цукор - 150 г
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Сметана - 1/2 скл.
  • Борошно пшеничне - 250 г
  • Розпушувач - 1 пак.
  • Ванільний цукор - 2 пак.
  • Коричневий цукор - 1 ст. л.
  • Яблуко (500-600 г, кислі, тверді, краще взяти зелені) - 4 шт

Приготовление

  1. Продукти для пирога:

    Продукти для пирога
    Продукти для пирога
  2. Спочатку відокремлюємо білки від жовтків.

    Відокремлюємо білки від жовтків
    Відокремлюємо білки від жовтків
  3. На водяній бані розтоплюємо вершкове масло.

    Розтоплюємо вершкове масло
    Розтоплюємо вершкове масло
  4. Додаємо цукор і злегка збиваємо.

    Додаємо цукор
    Додаємо цукор
  5. Додаємо сметану.

    Додаємо сметану
    Додаємо сметану
  6. Додаємо борошно і розпушувач.

    Додаємо борошно і розпушувач
    Додаємо борошно і розпушувач
  7. В окремій мисці збиваємо білки до міцних піків. Акуратно лопаткою вводимо їх в наше тісто.

    Збиваємо білки
    Збиваємо білки
  8. Яблука чистимо і нарізаємо часточками. Викладаємо тонкою стороною вниз по колу. Зверху посипаємо коричневим цукром і відправляємо у духовку випікатися за температури 180 градусів. Готовність перевіряємо дерев'яною шпажкою.

    Викладаємо яблука
    Викладаємо яблука
  9. Ось як виглядає пиріг у розрізі.

    Готовий корнуолльський пиріг
    Готовий корнуолльський пиріг
    Корнуолльський яблучний пиріг
    Корнуолльський яблучний пиріг
Оценка 5 / 5 на основе 11315
Домашняя
яблока, масло, яйца
PT45M
PT45M
0

Комментарии