
Корнуолльський яблучний пиріг
Рецепт на 7 порций 30-45 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать духовка на праздник на встречу с друзьями на каждый день
Дуже красивий, ситний і божевільно смачний пиріг! Тісто виходить танучим у роті, дуже соковитим. І готується швидко, спробуйте!
Теги
Ингредиенты
- Вершкове масло - 220 г
- Цукор - 150 г
- Яйце куряче - 3 шт
- Сметана - 1/2 скл.
- Борошно пшеничне - 250 г
- Розпушувач - 1 пак.
- Ванільний цукор - 2 пак.
- Коричневий цукор - 1 ст. л.
- Яблуко (500-600 г, кислі, тверді, краще взяти зелені) - 4 шт
Приготовление
Продукти для пирога:
Продукти для пирога Спочатку відокремлюємо білки від жовтків.
Відокремлюємо білки від жовтків На водяній бані розтоплюємо вершкове масло.
Розтоплюємо вершкове масло Додаємо цукор і злегка збиваємо.
Додаємо цукор Додаємо сметану.
Додаємо сметану Додаємо борошно і розпушувач.
Додаємо борошно і розпушувач В окремій мисці збиваємо білки до міцних піків. Акуратно лопаткою вводимо їх в наше тісто.
Збиваємо білки Яблука чистимо і нарізаємо часточками. Викладаємо тонкою стороною вниз по колу. Зверху посипаємо коричневим цукром і відправляємо у духовку випікатися за температури 180 градусів. Готовність перевіряємо дерев'яною шпажкою.
Викладаємо яблука Ось як виглядає пиріг у розрізі.
Готовий корнуолльський пиріг Корнуолльський яблучний пиріг
Комментарии