
Рулетики в італійському стилі
Рецепт на 5 порций 45-60 минут готовить не сложно блюдо недорогое тушить Итальянская кухня всем остальным вегетарианцам на природу на праздник на фуршет на встречу с друзьями на каждый день
Для наступної чудової закуски вам знадобляться пшеничні лепешки. Не знаю, як вони звуться у українських виробників, у нас їх називають «Ладушками». Ці лепешки трохи схожі на тонкий лаваш, але щільніші і жорсткіші. Саме тому вони чудово підходять для різноманітних рулетиків. Лаваш, при всіх своїх позитивних характеристиках, має неприємну властивість розмокати від вологої начинки. З лепешками ж цього не відбувається. То ж, рекомендую ознайомитися.
Начинку я зазвичай роблю на італійський манер - томати з сиром, грибами і базиліком.
Виходить дуже-дуже смачно! Немає жодної людини з тих, кого я знаю, хто не любив би ці рулетики!
Хочу поділитися рецептом і з вами!
Теги
Ингредиенты
- 5-7 великих лепешок
- 300 г свіжих печериць (або 500 г заморожених)
- 300 г твердого сиру
- 6 великих м'ясистих помідорів
- 3-4 зубчики часнику
- базилік
Приготовление
Гриби дрібно нарізати і тушкувати на сковороді до повного випаровування рідини, яку вони виділили.
Гриби потушкувати Потім додати нарізані кубиками помідори. Можна попередньо зняти з них шкірочку, але тут це не принципово. І теж тушкувати до повного випаровування рідини. Повне випаровування дуже важливе, тому що якщо залишиться хоч трохи рідини, вона підмочить ваші рулети, і навіть лепешки цього не перенесуть. Все розвалиться.
Додати помідори В самому кінці додати базилік і часник.
Додати часник і базилік У гарячий соус покласти тертий сир і добре перемішати до повного розплавлення сиру.
Додати тертий сир Відразу ж намазати соусом лепешки, інакше сир застигне і намазати не вдасться. Я відразу розкладаю всі наявні лепешки і намазую їх паралельно, тому що в цьому випадку дуже зручно рівномірно розподілити начинку між усіма ними.
Намазати лепешки Згорнути лепешки рулетами і залишити застигати приблизно на 1 годину (не в холодильнику!).
Згорнути рулетики Перед подачею нарізати лепешки поперек і викласти на блюдо. У домашніх умовах можна просто розрізати великий рулет навпіл на 2 рулети і їсти його руками, як пиріг. Ось і все! Приємного апетиту!
Рулетики готові
Комментарии
интересный вариант рулетиков)))