Рецепт Рулетики в італійському стилі с фото

Рулетики в італійському стилі

Рецепт на 5 порций 45-60 минут готовить не сложно блюдо недорогое тушить Итальянская кухня всем остальным вегетарианцам на природу на праздник на фуршет на встречу с друзьями на каждый день

Для наступної чудової закуски вам знадобляться пшеничні лепешки. Не знаю, як вони звуться у українських виробників, у нас їх називають «Ладушками». Ці лепешки трохи схожі на тонкий лаваш, але щільніші і жорсткіші. Саме тому вони чудово підходять для різноманітних рулетиків. Лаваш, при всіх своїх позитивних характеристиках, має неприємну властивість розмокати від вологої начинки. З лепешками ж цього не відбувається. То ж, рекомендую ознайомитися.

Начинку я зазвичай роблю на італійський манер - томати з сиром, грибами і базиліком.

Виходить дуже-дуже смачно! Немає жодної людини з тих, кого я знаю, хто не любив би ці рулетики!
Хочу поділитися рецептом і з вами!

Теги

помидоры, сыр, грибы

Ингредиенты

  • 5-7 великих лепешок
  • 300 г свіжих печериць (або 500 г заморожених)
  • 300 г твердого сиру
  • 6 великих м'ясистих помідорів
  • 3-4 зубчики часнику
  • базилік

Приготовление

  1. Гриби дрібно нарізати і тушкувати на сковороді до повного випаровування рідини, яку вони виділили.

    Гриби потушкувати
    Гриби потушкувати
  2. Потім додати нарізані кубиками помідори. Можна попередньо зняти з них шкірочку, але тут це не принципово. І теж тушкувати до повного випаровування рідини. Повне випаровування дуже важливе, тому що якщо залишиться хоч трохи рідини, вона підмочить ваші рулети, і навіть лепешки цього не перенесуть. Все розвалиться.

    Додати помідори
    Додати помідори
  3. В самому кінці додати базилік і часник.

    Додати часник і базилік
    Додати часник і базилік
  4. У гарячий соус покласти тертий сир і добре перемішати до повного розплавлення сиру.

    Додати тертий сир
    Додати тертий сир
  5. Відразу ж намазати соусом лепешки, інакше сир застигне і намазати не вдасться. Я відразу розкладаю всі наявні лепешки і намазую їх паралельно, тому що в цьому випадку дуже зручно рівномірно розподілити начинку між усіма ними.

    Намазати лепешки
    Намазати лепешки
  6. Згорнути лепешки рулетами і залишити застигати приблизно на 1 годину (не в холодильнику!).

    Згорнути рулетики
    Згорнути рулетики
  7. Перед подачею нарізати лепешки поперек і викласти на блюдо. У домашніх умовах можна просто розрізати великий рулет навпіл на 2 рулети і їсти його руками, як пиріг. Ось і все! Приємного апетиту!

    Рулетики готові
    Рулетики готові
Оценка 5 / 5 на основе 231
Домашняя
помидоры, сыр, грибы
PT60M
PT60M
0

Комментарии

Ксюньчик
Ксюньчик

интересный вариант рулетиков)))

silchenkonataliya@gmail.com
silchenkonataliya@gmail.com