
Млинці з несолодкою начинкою у формі мішечків
Рецепт на 10 порций до 30 минут готовить просто блюдо недорогое жарить плита детям старше 3 лет всем остальным на природу на каждый день
Чесно кажучи, я ще не зустрічала людей, які не люблять млинці. І це не дивно, адже до них можна придумати абсолютно різні начинки, підібрати млинці на свій смак. Не скажу, що мої млинці чимось відрізняються від звичайних, просто пропоную вам різні варіанти їх подачі.
Теги
Ингредиенты
- 3 яйця
- 2 склянки молока
- щіпка солі
- борошно, скільки візьме
- 1 ст. л. цукру
Приготовление
Млинчики я робила з такими начинками: гриби смажені, картопля варена + обсмажена цибуля, куряча грудка відварна + сир сулугуні.
Начинки для млинців Тісто готуємо традиційно. Змішуємо всі продукти, потроху вливаємо молоко, розмішуємо так, щоб не було грудочок. Тісто повинно бути за консистенцією як рідка сметана. Випікаємо на сковорідці до золотистого кольору з обох боків.
Готуємо тісто на млинці Млинчики можна згорнути трикутниками, прямокутниками або зробити мішечки. Зверху зав'язувати мішечки можна або розплавленим злегка сиром сулугуні, або гілочками петрушки.
Млинці з несолодкою начинкою у формі мішечків
Комментарии