
Закуска з креветок з сиром та гарбузом
Рецепт на 20 порций 30-45 минут готовить просто блюдо недорогое всем остальным на праздник на романтический ужин на фуршет
Ця закуска незвичайна та вишукана. Вона легка і дуже-дуже ніжна. Три різних смаки в одному.
Справжня «родзинка» святкового столу!
Теги
Ингредиенты
- 20 заморожених королівських креветок (можна і свіжих)
- 200 г м'якоті гарбуза
- 150 г вершкового сиру
- 1 свіжий огірок
- 1 ст. л. оливкової олії
- лимонний сік
- перець, сіль
Приготовление
Гарбуз очистити і нарізати на 20 пластинок завтовшки приблизно 0,5 см. Опустити пластинки у киплячу воду на 3-4 хвилини. Вийняти, охолодити.
Гарбуз нарізати і трохи відварити Креветки покласти на 5 хвилин у гарячу воду.
Розморозити креветки В цей час натерти на тертці огірок. Краще взяти тертку для корейської моркви, але звичайна теж підійде.
Огірок натерти Змішати огірок з сиром, поперчити і посолити до смаку, влити лимонний сік (точну кількість - на ваш індивідуальний смак) та оливкову олію. Перемішати.
Змішати огірок з сиром На шматочки гарбуза викласти сирну суміш. Її має бути багато! Тобто залишатися не повинно. І краще не намазувати, а викладати гіркою. Поверх викласти креветки. Закуску прикрасити зеленню.
Намазати начинку на гарбуз, поверх покласти креветки За рецептом всю конструкцію в кінці потрібно збризнути сухим вермутом, але я не дуже люблю «сирий» алкоголь в закусках. А ви цілком можете спробувати. Приємного апетиту!
Закуска готова
Комментарии