
Фінський млинець Pannukakku
Рецепт на 10 порций до 30 минут готовить просто блюдо недорогое выпекать духовка Финская кухня детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на каждый день
Фінський млинець Pannukakku ще називають "ледачим млинцем". А все тому, що печеться він у духовці, що значно економить часу та сил господині на кухні. Але головна його перевага навіть не в цьому: це дуже ситний і смачний сніданок для всієї родини! Спробуйте!
Теги
Ингредиенты
- Яйця - 2 шт
- Молоко 450 мл
- Борошно - 1 склянка (250 мл)
- Масло вершкове - 25 г
- Цукор - 1,5 ст. л.
- Сіль- щіпка
Приготовление
Інгредієнти для фінського млинця:
Інгредієнти для млинця Спочатку яйця злегка збиваємо вінчиком.
Збиваємо яйця Поступово додаємо до яєць цукор, сіль, молоко та просіяне борошно. Дуже важливо: тісто має вийти теплим, тому всі продукти слід дістати з холодильника заздалегідь і дати їм нагрітися до кімнатної температури, або підігріти молоко, воно нагріє потім тісто. Залишаємо тісто постояти хвилин 15-20. Потім розтоплюємо вершкове масло і додаємо його в тісто.
Додаємо всі інгредієнти Беремо велике деко для випічки (20х30 см), змащуємо його маслом, присипаємо борошном. Зайве борошно струшуємо. Ставимо в нагріту духовку на кілька хвилин. Перед тим як вилити тісто у нагріту форму необхідно його ще раз добре перемішати. Випікаємо при температурі 200 градусів на 20-25 хвилин.
Готуємо деко та виливаємо тісто Під час випічки тісто гарно піднімається, а потім осідає.
Спечений млинець у формі Готовий фінський млинець можна подавати, нарізавши порційно, а можна згорнути рулетом.
Фінський млинець Pannukakku
Комментарии