Рецепт Фінський млинець Pannukakku с фото

Фінський млинець Pannukakku

Рецепт на 10 порций до 30 минут готовить просто блюдо недорогое выпекать духовка Финская кухня детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на каждый день

Фінський млинець Pannukakku ще називають "ледачим млинцем". А все тому, що печеться він у духовці, що значно економить часу та сил господині на кухні. Але головна його перевага навіть не в цьому: це дуже ситний і смачний сніданок для всієї родини! Спробуйте!

Теги

яйца, молоко, мука

Ингредиенты

  • Яйця - 2 шт
  • Молоко 450 мл
  • Борошно - 1 склянка (250 мл)
  • Масло вершкове - 25 г
  • Цукор - 1,5 ст. л.
  • Сіль- щіпка

Приготовление

  1. Інгредієнти для фінського млинця:

    Інгредієнти для млинця
    Інгредієнти для млинця
  2. Спочатку яйця злегка збиваємо вінчиком.

    Збиваємо яйця
    Збиваємо яйця
  3. Поступово додаємо до яєць цукор, сіль, молоко та просіяне борошно. Дуже важливо: тісто має вийти теплим, тому всі продукти слід дістати з холодильника заздалегідь і дати їм нагрітися до кімнатної температури, або підігріти молоко, воно нагріє потім тісто. Залишаємо тісто постояти хвилин 15-20. Потім розтоплюємо вершкове масло і додаємо його в тісто.

    Додаємо всі інгредієнти
    Додаємо всі інгредієнти
  4. Беремо велике деко для випічки (20х30 см), змащуємо його маслом, присипаємо борошном. Зайве борошно струшуємо. Ставимо в нагріту духовку на кілька хвилин. Перед тим як вилити тісто у нагріту форму необхідно його ще раз добре перемішати. Випікаємо при температурі 200 градусів на 20-25 хвилин.

    Готуємо деко та виливаємо тісто
    Готуємо деко та виливаємо тісто
  5. Під час випічки тісто гарно піднімається, а потім осідає.

    Спечений млинець у формі
    Спечений млинець у формі
  6. Готовий фінський млинець можна подавати, нарізавши порційно, а можна згорнути рулетом.

    Фінський млинець Pannukakku
    Фінський млинець Pannukakku
Оценка 5 / 5 на основе 20299
Домашняя
яйца, молоко, мука
PT30M
PT30M
0

Комментарии