
Маслини у листковому тісті
Рецепт на 4 порций до 30 минут готовить просто дешевое блюдо жарить всем остальным вегетарианцам на природу на фуршет на встречу с друзьями на каждый день
Натрапила я тут в мережі на цікаву ідею для святкового столу - маслини в листковому тісті, які смажаться у фритюрі. Не повірила, що смачно (я не любитель маслин), зробила і... дуже здивувалася! І справді чудово! Маслини абсолютно змінюються: зникає їх характерний присмак, а самі вони стають дуже ніжними та солоненькими. В принципі, на смак мені нагадали різні східні пиріжки, типу чебуреків.
А ще, мені здається, що загорнути в тісто за тим же принципом можна все, що завгодно вашій душі: шинку, сир тощо.
Коротше, для застілля - класна, швидка та проста закуска. Раджу спробувати!
Теги
Ингредиенты
- 1 банка консервованих маслин без кісточок
- 1 лист листкового тіста (з 2-х в упаковці, тобто 250 г)
- рослинна олія для фритюру (приблизно 1 склянка)
Приготовление
Тісто розкачати тонко, але не надто (як на пиріжки), нарізати на квадратики приблизно 5х5 см, загорнути в кожен квадратик по одній маслинці, довільно защипати краї і обсмажити в розігрітій олії до золотистої скоринки.
Маслини в листковому тісті
Комментарии
Маслины приобретают другой вкус? Потому как не представляю себе что-то с маслинами, потому что я их не люблю.