Рецепт Маслини у листковому тісті с фото

Маслини у листковому тісті

Рецепт на 4 порций до 30 минут готовить просто дешевое блюдо жарить всем остальным вегетарианцам на природу на фуршет на встречу с друзьями на каждый день

Натрапила я тут в мережі на цікаву ідею для святкового столу - маслини в листковому тісті, які смажаться у фритюрі. Не повірила, що смачно (я не любитель маслин), зробила і... дуже здивувалася! І справді чудово! Маслини абсолютно змінюються: зникає їх характерний присмак, а самі вони стають дуже ніжними та солоненькими. В принципі, на смак мені нагадали різні східні пиріжки, типу чебуреків.
А ще, мені здається, що загорнути в тісто за тим же принципом можна все, що завгодно вашій душі: шинку, сир тощо.
Коротше, для застілля - класна, швидка та проста закуска. Раджу спробувати!

Теги

слоеное тесто, маслины

Ингредиенты

  • 1 банка консервованих маслин без кісточок
  • 1 лист листкового тіста (з 2-х в упаковці, тобто 250 г)
  • рослинна олія для фритюру (приблизно 1 склянка)

Приготовление

  1. Тісто розкачати тонко, але не надто (як на пиріжки), нарізати на квадратики приблизно 5х5 см, загорнути в кожен квадратик по одній маслинці, довільно защипати краї і обсмажити в розігрітій олії до золотистої скоринки.

    Маслини в листковому тісті
    Маслини в листковому тісті
Оценка 5 / 5 на основе 229
Домашняя
слоеное тесто, маслины
PT30M
PT30M
0

Комментарии

Ольга
Ольга

Маслины приобретают другой вкус? Потому как не представляю себе что-то с маслинами, потому что я их не люблю.