
Десерт із гарбуза
Рецепт на 2 порций до 30 минут готовить просто дешевое блюдо выпекать духовка всем остальным на каждый день
Гарбуз - унікальний овоч, оскільки з нього виходять смачними як несолодкі, так і солодкі страви. А якщо врахувати, що все приготоване з гарбуза максимально корисне, то... Загалом, продовжуємо радувати себе цим доступним продуктом! Пропоную вашій увазі десерт, який готується швидко і обов'язково сподобається дітлахам і дорослим.
Теги
Ингредиенты
- гарбуз - 200-300 г
- цукор - півсклянки
- кориця - 1 ч.л.
- мандарини - 2 шт
Приготовление
Інгредієнти для десерту з гарбуза:
Інгредієнти для десерту На сковорідці з цукру робимо карамель.
Розтоплюємо цукор Коли цукор стане коричневого кольору і повністю розтане, кидаємо туди очищений і порізаний часточками гарбуз. Пасеруємо 7-10 хвилин.
Пасеруємо гарбуз Викладаємо гарбуз у форму, видавлюємо сік декількох часточок мандарина (можна апельсина чи лимона). Посипаємо корицею, перемішуємо. Кидаємо також декілька цілих часточок мандарина і ставимо запікатися (15-20 хвилин). Гарбуз має стати м'яким!
Запікаємо гарбуз у духовці Ось така краса у нас виходить. Готовий десерт краще всього подавати в креманках, прикрасивши часточками мандарина/апельсина/лимона.
Готовий десерт із гарбуза
Комментарии