
Шоколадно-гарбузовий кекс
Рецепт на 5 порций 30-45 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать духовка всем остальным на встречу с друзьями на каждый день
Гарбуз дуже гарно поєднується зі смаком какао. Запропонований мною кекс виходить розсипчастим, ніжним, буквально тане в роті. За бажанням можна додати в нього горіхи. Прикрашати такий кекс також зовсім не обов'язково, так як він дуже самодостатній.
Теги
Ингредиенты
- Гарбуз тертий - 160 г
- Яйце куряче - 2 шт.
- Цукор - 200 г
- Борошно пшеничне - 150 г
- Олія рослинна - 3 ст. л.
- Какао-порошок - 2 ст. л.
- Розпушувач - 1 ч. л.
Для крему:
- Вершки 33-35% - 100 мл
- Цукрова пудра - 1 ст. л.
- Шоколад - 30 г
- Сир сметанковий, вершковий - 30 г
Приготовление
Продукти для шоколадно-гарбузового кекса:
Продукти для кекса Беремо яйця з цукром, збиваємо їх міксером до пишної маси.
Збиваємо масло з цукром Гарбуз чистимо і тремо на дрібній тертці.
Тремо гарбуз Додаємо гарбуз до яєчної маси.
Додаємо гарбуз В окремій тарілці змішуємо борошно, какао і розпушувач.
Змішуємо сухі інгредієнти Додаємо всі сухі інгредієнти в яєчно-гарбузову суміш.
Додаємо сухі інгредієнти Застеляємо форму папером для випічки і виливаємо туди наше тісто.
Виливаємо тісто у форму Посипаємо тісто зверху волоськими горіхами.
Посипаємо тісто горіхами Зверху кекс прикрашаємо за бажанням кремом.
Прикрашаємо кремом Кекс дуже смачний як у гарячому, так і в холодному вигляді!
Шоколадно-гарбузовий кекс
Комментарии