
Гарбузовий суп з соєю
Рецепт на 3 порций до 30 минут готовить просто блюдо недорогое варить плита всем остальным на каждый день
Гарбузовий суп у мене завжди асоціювався з прянощами. Але яким же було моє здивування, коли я зрозуміла, що гарбуз чудово поєднується і з іншими овочами! Пропоную спробувати, на мій погляд, ідеальне поєднання - гарбуз+соя. Запевняю вас, це божевільно смачно!!!
Теги
Ингредиенты
- Гарбуз - 400 г
- Морква - 1 шт
- Цибуля - 1 шт
- Соя - 50-80 г
- Карі - 1 ч. л.
- Сіль, перець за смаком
- Олія рослинна для смаження
Приготовление
Підготовляємо продукти для гарбузового супу з соєю.
Інгредієнти для супу Спочатку гарбуз чистимо від шкірки та насіння, ріжемо невеликими кубиками.
Нарізаємо гарбуз кубиками Цибулю подрібнюємо.
Подрібнюємо цибулю Моркву тремо на тертці або ріжемо кубиками, як зручніше.
Тремо моркву У каструлю наливаємо олію, додаємо гарбуз, моркву та цибулю і пасеруємо до напівготовності.
Пасеруємо овочі Потім у каструльку додаємо сою. Я брала червону, вона ідеально доповнює колір гарбуза, з нею суп виходить більш насиченого кольору.
Додаємо сою Заливаємо всі овочі окропом і варимо до готовності гарбуза і сої.
Варимо суп Потім блендеруємо масу, що утворилася, додаємо зелень і сухарики і подаємо до столу. ВСЕ!
Гарбузовий суп з соєю
Комментарии