Рецепт Гарбузовий суп з соєю с фото

Гарбузовий суп з соєю

Рецепт на 3 порций до 30 минут готовить просто блюдо недорогое варить плита всем остальным на каждый день

Гарбузовий суп у мене завжди асоціювався з прянощами. Але яким же було моє здивування, коли я зрозуміла, що гарбуз чудово поєднується і з іншими овочами! Пропоную спробувати, на мій погляд, ідеальне поєднання - гарбуз+соя. Запевняю вас, це божевільно смачно!!!

Теги

тыква, чечевица, морковь

Ингредиенты

  • Гарбуз - 400 г
  • Морква - 1 шт
  • Цибуля - 1 шт
  • Соя - 50-80 г
  • Карі - 1 ч. л.
  • Сіль, перець за смаком
  • Олія рослинна для смаження

Приготовление

  1. Підготовляємо продукти для гарбузового супу з соєю.

    Інгредієнти для супу
    Інгредієнти для супу
  2. Спочатку гарбуз чистимо від шкірки та насіння, ріжемо невеликими кубиками.

    Нарізаємо гарбуз кубиками
    Нарізаємо гарбуз кубиками
  3. Цибулю подрібнюємо.

    Подрібнюємо цибулю
    Подрібнюємо цибулю
  4. Моркву тремо на тертці або ріжемо кубиками, як зручніше.

    Тремо моркву
    Тремо моркву
  5. У каструлю наливаємо олію, додаємо гарбуз, моркву та цибулю і пасеруємо до напівготовності.

    Пасеруємо овочі
    Пасеруємо овочі
  6. Потім у каструльку додаємо сою. Я брала червону, вона ідеально доповнює колір гарбуза, з нею суп виходить більш насиченого кольору.

    Додаємо сою
    Додаємо сою
  7. Заливаємо всі овочі окропом і варимо до готовності гарбуза і сої.

    Варимо суп
    Варимо суп
  8. Потім блендеруємо масу, що утворилася, додаємо зелень і сухарики і подаємо до столу. ВСЕ!

    Гарбузовий суп з соєю
    Гарбузовий суп з соєю
Оценка 5 / 5 на основе 4281
Домашняя
тыква, чечевица, морковь
PT30M
PT30M
0

Комментарии