Рецепт Італійський яблучний пиріг-торт із Феррари с фото

Італійський яблучний пиріг-торт із Феррари

Рецепт на 6 порций 30-45 минут готовить просто блюдо недорогое выпекать духовка Итальянская кухня детям старше 3 лет беременным всем остальным на природу на встречу с друзьями на каждый день

Хоч в оригіналі ця страва і називається «торт», я б її все-таки перейменувала на пиріг. Але з однією поправкою - це не просто пиріг, це щось ніжне, прямо тануче у роті... Одним словом, смачнюще!!!

Теги

яблоки, мука, сахар

Ингредиенты

  • Яблука (будь-які ваші улюблені, але не кислі!) - 1 кг
  • Борошно пшеничне, просіяне - 100-150 г
  • Яйця - 2 шт
  • Цукор - 80-90 г
  • Розпушувач - 8 г
  • Молоко - 150 мл
  • Свіжовичавлений сік з 1 лимона
  • Масло вершкове - 20 г (для змащування форми для випічки)

Приготовление

  1. Для приготування цього пирога-торта нам знадобляться такі інгредієнти:

    Необхідні інгредієнти
    Необхідні інгредієнти
  2. Спочатку обережно відокремлюємо білки від жовтків.

    Відокремлюємо білки від жовтків
    Відокремлюємо білки від жовтків
  3. Жовтки збиваємо міксером на високій швидкості до білого кольору.

    Збиваємо жовтки
    Збиваємо жовтки
  4. Додаємо до жовтків просіяне борошно і розпушувач. Потім тонкою цівкою вливаємо молоко.

    додаємо борошно, розпушувач і молоко
    додаємо борошно, розпушувач і молоко
  5. В окремий посуд чистимо і нарізаємо тоненькими скибочками яблука.

    Нарізані яблука
    Нарізані яблука
  6. Додаємо до яблук лимонний сік і цукор, ретельно перемішуємо.

    Яблука посипані цукром
    Яблука посипані цукром
  7. Змішуємо нашу яєчно-борошняну суміш з яблуками.

    Змішуємо яблука і борошняну суміш
    Змішуємо яблука і борошняну суміш
  8. Білки збиваємо до щільних піків.

    Збиті білки
    Збиті білки
  9. Додаємо білки до миски з яблуками та борошняною сумішшю. Перемішуємо дерев'яною або силіконовою лопаткою за годинниковою стрілкою, дуже обережно. Маса має вийти повітряною.

    Додаємо збиті білки
    Додаємо збиті білки
  10. Викладаємо нашу масу у форму, попередньо вистелену папером для випічки і змащену маслом. Випікати у розігрітій до 180 градусів духовці 45-60 хвилин.

    Тісто у формі
    Тісто у формі
  11. Все, наш пиріг-торт готовий!

    Випечений пиріг
    Випечений пиріг
  12. Оскільки зверху пиріг-торт виглядає не надто привабливо (пам'ятайте, що це оманливе видовище, своїм смаком він потім компенсує все!), то зверху його можна прикрасити і обмазати чим завгодно: згущеним молоком, збитими вершками, сметаною і т.д.

    Змащуємо пиріг збитою сметаною
    Змащуємо пиріг збитою сметаною
  13. Подаємо пиріг до чаю! Смачного!

    Подаємо до чаю пиріг
    Подаємо до чаю пиріг
Оценка 5 / 5 на основе 11263
Домашняя
яблоки, мука, сахар
PT45M
PT45M
0

Комментарии