Рецепт Лінивий «Наполеон» або торт швидко с фото

Лінивий «Наполеон» або торт швидко

Рецепт на 10 порций до 30 минут готовить очень просто блюдо недорогое без термической обработки всем остальным

Після того, як мені на очі потрапив цей рецепт, ніякі інші рецепти торта «Наполеон» моя сім'я не сприймає. По-перше, він робиться дуже швидко і просто, а по-друге, він дуже смачний, божевільно схожий на той, що продається в магазині. Загалом, якщо нікому не говорити з чого він зроблений, то всі подумають, що ви всю ніч випікали коржі)))

Теги

печенье

Ингредиенты

  • печиво «Вушка» - 800 г-1 кг (залежно від того, якої висоти торт ви хочете отримати)
  • молоко - 1 л
  • яйця - 3 шт
  • ванілін
  • цукор - 200 г
  • масло вершкове - 150 г
  • борошно - 6 ст. л.

Приготовление

  1. Ось такі продукти нам знадобляться:

    інгредієнти для торта
    інгредієнти для торта "Наполеон"
  2. Першим ділом нам потрібно приготувати заварний крем. Це найбільш трудомістка справа в цьому рецепті)) Але не переживайте, готується він просто і без проблем. Для цього беремо 1 л молока, відливаємо половину в каструльку і відставляємо. У решту половини додаємо три яйця і починаємо збивати вінчиком. Поступово додаємо цукор, ванілін, борошно і продовжуємо збивати так, щоб не було грудочок.

    У молоко додаємо яйця, цукор і борошно
    У молоко додаємо яйця, цукор і борошно
  3. Тим часом ставимо на вогонь іншу частину молока і доводимо його до кипіння:

    Молоко закипає
    Молоко закипає
  4. Як тільки молоко закипить, додаємо в нього тонкою цівкою, постійно помішуючи нашу молочну суміш:

    Додаємо молочну суміш
    Додаємо молочну суміш
  5. Варимо отриману масу хвилин 5-7 до загустіння. Якщо мішати дуже ретельно і без перестанку, то ніяких грудочок не утвориться, ніщо не пригорить. Вимикаємо, даємо крему добре охолонути і додаємо масло кімнатної температури, перемішуємо.

    Кладемо масло і перемішуємо крем
    Кладемо масло і перемішуємо крем
  6. Далі, беремо печиво і розкладаємо його так, як вам більше подобається - по колу, квадратом і т.д. Рясно змащуємо кремом.

    Змащуємо перший шар
    Змащуємо перший шар
  7. Таким же чином викладаємо другий шар. Слідкуйте, щоб не було порожнеч, можна ламати печиво і вставляти навіть шматочки. Знову змащуємо кремом і так доки не закінчиться печиво і крем:

    Другий шар торта
    Другий шар торта
  8. Ось і все, цей торт збирати одне задоволення! Верх і боки торта посипаємо тертим на тертці печивом. Воно досить легко кришиться, тож можна поламати і руками.

    Зібраний торт
    Зібраний торт
  9. Приємного чаювання!

    Приємного чаювання!
    Приємного чаювання!
Оценка 5 / 5 на основе 12254
Домашняя
печенье
PT30M
PT30M
0

Комментарии

Надежда
Надежда

Только,что сделала торт.Жду вечера,чтобы попробовать,надо же ему пропитаться. Готовиться быстро. Сейчас есть коржи для этого торта ,дешевле получается.просто очень интересно какой из них вкуснее. В любом случае спасибо за рецепт.

Диана
Диана

Это теперь наш любимый торт. Особенно он вкусный если дать пропитаться сутки. От наполеона не отличить.