
Угорська ватрушка
Рецепт на 4 порций 45-60 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать духовка Венгерская кухня детям старше 3 лет всем остальным на детский праздник на встречу с друзьями на каждый день
Цей рецепт потрапив до мене випадково, але відразу ж підкорив усю мою родину. Навіть не любителі сирної випічки визнали, що смачно неймовірно! Не вірите? Тоді спробуйте і ви!
Теги
Ингредиенты
Для тіста:
- 1,5 ст борошна
- 1 пачка розпушувача (10г)
- 100 г розм'якшеного вершкового масла
- 1/2 ст цукру
Для начинки:
- 500 г сиру cottage
- 2-3 яйця
- 1 пакетик ванільного цукру
- 0,5 ст цукру
Для помадки:
- 1/2 банки згущеного молока
- 4 ст. л. сметани
- 1 упаковка шоколаду (чорного)
Приготовление
Ось наш вражаючий список продуктів, але нехай він вас не лякає, страва готується досить просто.
інгредієнти для ватрушки Спочатку готуємо тісто. Для цього беремо півсклянки цукру, борошно, розпушувач і масло, перемішуємо. Мають вийти ось такі кумедні крихти:
змішані цукор, борошно, розпушувач та масло Далі, готуємо начинку. Беремо сир cottage, додаємо до нього цукор, ванільний цукор і яйця. Якщо сир сухуватий, то додаємо 3 яйця, якщо жирний - то 2-х буде достатньо.
змішуємо сир, цукор, ванільний цукор і яйця Збиваємо сир та всі додані продукти міксером або блендером до однорідної маси.
збитий сир з яйцями та цукром Потім беремо форму для випікання, застилаємо її папером для випікання. Приготовлене нами тісто викладаємо невеликим шаром. Намагайтеся не переборщити, оскільки шарів буде декілька, може не вистачити.
перший шар - тісто Зверху викладаємо начинку з сиру.
другий шар - сирна начинка І так чергуємо шари декілька разів, але закінчити треба шаром з тіста.
шари з тіста і сиру у формі для випікання Відправляємо нашу ватрушку пекти в духовку за температури 180 градусів, приблизно на 1 годину. Готовність треба перевіряти зубочисткою. Готова ватрушка виглядає ось так:
Випечена ватрушка Поки ватрушка ще в духовці, готуємо помадку. Беремо сметану, згущене молоко і ретельно перемішуємо.
сметана та згущене молоко Щойно ватрушку вийняли з духовки, її, ще гарячу, необхідно полити отриманою сумішшю згущенки+сметани.
Поливаємо згущеним молоком та сметаною ватрушку На водяній бані або в мікрохвильовці топимо шоколад. Цього разу я брала молочний, оскільки чорного не виявилося в наявності, але в ідеалі туди треба саме чорний, оскільки він чудово доповнює солодкий смак ватрушки. Малюємо візерунки, поливаючи його з чайної ложечки або видавлюючи з пакета.
Прикрашаємо ватрушку шоколадом Ось така ватрушка в нас вийшла. Дуже смачно!!!
готова ватрушка
Комментарии