Рецепт Мариновані гриби «Шампіньйони» с фото

Мариновані гриби «Шампіньйони»

Рецепт на 2 порций до 30 минут готовить очень просто дешевое блюдо охлаждать плита Корейская кухня всем остальным вегетарианцам на встречу с друзьями на каждый день

Тим, хто шанує корейську кухню та любить мариновані овочі, ця страва дуже сподобається. Готується швидко, а з'їдається ще швидше)))

Теги

гриб, маринад

Ингредиенты

  • Гриби шампіньйони - 500 г
  • олія рослинна - 1/3 склянки
  • оцет - 40-50 мл
  • сіль - 1 ч.л.
  • цукор - 2 ч.л.
  • перець чорний горошком - 10 шт
  • лист лавровий - 3-4 шт
  • часник - 3-4 зубчики

Приготовление

  1. Для приготування наших грибочків нам знадобляться такі продукти:

    інгредієнти для страви
    інгредієнти для страви
  2. Спочатку робимо маринад. Беремо каструльку, виливаємо туди оцет, рослинну олію, додаємо цукор, сіль, лавровий лист, перець-горошок та часник. Нехай вас не збентежує той факт, що маринаду не так вже й багато, повірте, його вистачить. Додавати воду не треба! Грибочки самі пустять сік, який покриє їх повністю.

    Маринад для грибів
    Маринад для грибів
  3. Шампіньйони треба попередньо добре промити під проточною водою. Чистити їх не треба! Коли розсіл закипить, додаємо туди потроху грибочки. Не бійтеся, їх не занадто багато, за кілька хвилин вони пустять сік і зменшаться. До речі, гриби краще брати молоденькі, пружні і маленькі, так вони виглядають на тарілці ефектніше і тримають форму краще. Варити гриби потрібно на маленькому вогні не більше 7 хвилин, постійно помішуючи.

    Грибочки в маринаді
    Грибочки в маринаді
  4. Після того, як гриби пустили сік, вимикаємо вогонь і даємо їм охолонути при кімнатній температурі. Потім прибираємо в холодильник на добу, але якщо дуже хочеться, то можна їсти їх набагато раніше!

    Мариновані грибочки
    Мариновані грибочки
Оценка 5 / 5 на основе 10248
Домашняя
гриб, маринад
PT30M
PT30M
0

Комментарии