Рибні котлетки під соусом
Рецепт на 10 порций 45-60 минут готовить не сложно дорогое блюдо тушить духовка детям старше 3 лет всем остальным на встречу с друзьями на каждый день
У нашій родині м'ясо якось не дуже шанують. Тому довелося шукати альтернативу і я її знайшла! Пропоную вашій увазі рибні котлетки, які виходять соковитими, м'якими і божевільно смачними!!!
Теги
Ингредиенты
- Філе риби - я брала форель, але можна будь-яку
- Цибуля - 1 шт
- Молоко - 0,5 л
- Батон - 200 г
- Зелень - петрушка та кріп
- Яйця - 2 шт (великих) або 3 шт (маленьких)
- Сир твердий - 50 г
- Сіль
- Перець
- Сухарі панірувальні - 1 пачка
- Олія соняшникова для смаження
- Для соусу:
- Сметана або вершки - 100 г
- Кетчуп
- Цукор - 1 ч.л.
- Сіль
- Вода кип'ячена - 3-4 ст.л.
Приготовление
Ось усі наші інгредієнти:
Спочатку підготовляємо всі овочі. Для цього нарізаємо дрібно цибулю.
Тремо на великій тертці сир та дрібно ріжемо зелень.
Молоко злегка підігріваємо і кладемо в нього батон. Попередньо скоринки з батона знімаємо.
Тим часом дістаємо блендер, викладаємо туди наше промите та висушене серветкою філе рибки. Я попередньо її порізала на невеликі шматочки.
Збиваємо філе риби у блендері, викладаємо в окрему мисочку. Додаємо туди всі наші порізані овочі та зелень. Також віджимаємо батон туди ж. Вбиваємо яйця. Солимо, перчимо.
Всі інгредієнти ретельно перемішуємо, формуємо котлетки. Кожну котлетку обмакуємо в панірувальні сухарі.
Всі котлети злегка обсмажуємо на сковорідці в невеликій кількості соняшникової олії.
Викладаємо готові котлети на деко і готуємо соус. Для цього беремо сметану і висипаємо її в сковорідку. Додаємо туди кетчуп (можна використати томатну пасту), цукор, сіль, перець, воду.
Заливаємо наші котлети отриманим соусом.
Комментарии