Рецепт Рибні котлетки під соусом с фото

Рибні котлетки під соусом

Рецепт на 10 порций 45-60 минут готовить не сложно дорогое блюдо тушить детям старше 3 лет всем остальным на встречу с друзьями на каждый день духовка

У нашій родині м'ясо якось не дуже шанують. Тому довелося шукати альтернативу і я її знайшла! Пропоную вашій увазі рибні котлетки, які виходять соковитими, м'якими і божевільно смачними!!!

Теги

рыба, лук, зелень

Ингредиенты

  • Філе риби - я брала форель, але можна будь-яку
  • Цибуля - 1 шт
  • Молоко - 0,5 л
  • Батон - 200 г
  • Зелень - петрушка та кріп
  • Яйця - 2 шт (великих) або 3 шт (маленьких)
  • Сир твердий - 50 г
  • Сіль
  • Перець
  • Сухарі панірувальні - 1 пачка
  • Олія соняшникова для смаження
  • Для соусу:
  • Сметана або вершки - 100 г
  • Кетчуп
  • Цукор - 1 ч.л.
  • Сіль
  • Вода кип'ячена - 3-4 ст.л.

Приготовление

  1. Ось усі наші інгредієнти:

    Інгредієнти для рибних котлет
    Інгредієнти для рибних котлет
  2. Спочатку підготовляємо всі овочі. Для цього нарізаємо дрібно цибулю.

    Нарізана цибуля
    Нарізана цибуля
  3. Тремо на великій тертці сир та дрібно ріжемо зелень.

    Нарізана зелень і тертий сир
    Нарізана зелень і тертий сир
  4. Молоко злегка підігріваємо і кладемо в нього батон. Попередньо скоринки з батона знімаємо.

    Батон розмокає у молоці
    Батон розмокає у молоці
  5. Тим часом дістаємо блендер, викладаємо туди наше промите та висушене серветкою філе рибки. Я попередньо її порізала на невеликі шматочки.

    Філе риби у блендері
    Філе риби у блендері
  6. Збиваємо філе риби у блендері, викладаємо в окрему мисочку. Додаємо туди всі наші порізані овочі та зелень. Також віджимаємо батон туди ж. Вбиваємо яйця. Солимо, перчимо.

    Готуємо фарш
    Готуємо фарш
  7. Всі інгредієнти ретельно перемішуємо, формуємо котлетки. Кожну котлетку обмакуємо в панірувальні сухарі.

    Сформовані котлетки
    Сформовані котлетки
  8. Всі котлети злегка обсмажуємо на сковорідці в невеликій кількості соняшникової олії.

    Обсмажуємо котлети в олії
    Обсмажуємо котлети в олії
  9. Викладаємо готові котлети на деко і готуємо соус. Для цього беремо сметану і висипаємо її в сковорідку. Додаємо туди кетчуп (можна використати томатну пасту), цукор, сіль, перець, воду.

    Готуємо соус
    Готуємо соус
  10. Заливаємо наші котлети отриманим соусом.

    Рибні котлети під готовим соусом
    Рибні котлети під готовим соусом
    Рибні котлети під соусом
    Рибні котлети під соусом
Оценка 5 / 5 на основе 6244
Домашняя
рыба, лук, зелень
PT60M
PT60M
0

Комментарии