
Десерт «Соломка»
Рецепт на 10 порций 60-120 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо охлаждать без термической обработки детям старше 3 лет всем остальным на детский праздник на каждый день
Виявляється, смачну і без того соломку можна зробити ще смачнішою! Хрустке пісочне тісто чудово поєднується зі згущеним молоком, спробуйте!
Теги
соломка, сгущенное молоко вареное
Ингредиенты
- Соломка солодка - 1 пачка
- Молоко згущене варене - 1 банка
- Масло вершкове - 100 г
Приготовление
Ось що нам знадобиться для цього простого, але дуже смачного десерту:
Інгредієнти для десерту Беремо соломку, розкладаємо її в один шар, щільненько одна до одної. Робити це потрібно на пергаментному папері, так як потім її потрібно буде загорнути в рулет.
Соломка на папері для випічки Попередньо потрібно зварити згущене молоко - приблизно 3 години. Коли воно охолоне, то необхідно відкрити банку, винести вміст в окрему мисочку і додати масло кімнатної температури.
згущене молоко і масло Далі згущене і масло збиваємо міксером або блендером - кому як зручніше. Збивати потрібно недовго, до отримання однорідної маси.
збите згущене молоко і масло Далі, заливаємо нашу соломку збитим згущеним молоком. Заливати треба рівномірно, не пропускаючи жоден сантиметр, інакше вийде сухувато.
Поливаємо соломку згущеним молоком Загортаємо промазану соломку в рулет. І даємо настоятися годину-дві. Потім відправляємо рулет у холодильник до повного застигання.
Рулет зі соломки Через кілька годин дістаємо наш рулет, знімаємо папір для випічки.
Застиглий рулет Ріжемо рулет як вам подобається. Набагато ефектніше він виглядає нарізаний шматочками, але мої діти вважають інакше))) Вони просять зробити «гірку», так їм набагато цікавіше їсти соломку.
"Гірка" зі соломки
Комментарии
Класс...
Класс такой простой рецепт и так вкусно выглядит
