Рецепт Салат з капусти та печінки тріски с фото

Салат з капусти та печінки тріски

Рецепт на 5 порций до 30 минут готовить очень просто блюдо недорогое охлаждать без термической обработки беременным всем остальным худеющим к Новому Году на праздник на каждый день

Цей салат вражає своєю легкістю та ніжністю смаку. Готується швидко, а з'їдається ще швидше!

Теги

капуста, печень трески, огурец

Ингредиенты

  • Капуста - 1 невеликий качан
  • Морква - 1 шт
  • Печінка тріски - 1 банка (якщо качан капусти великий, то 2 банки)
  • Огірок - 1 шт
  • Цибуля зелена - 4-5 пера
  • Яйця - 4-5 шт
  • Майонез

Приготовление

    Необхідні інгредієнти для салату
    Необхідні інгредієнти для салату
  1. Беремо капусту і шаткуємо її. Моркву тремо на великій тертці. Огірок ріжемо соломкою. Яйця теж ріжемо або соломкою, або просто кришимо. Зелену цибулю дрібно нарізаємо. Все це складаємо в великий зручний для перемішування салатник. Печінку тріски відкриваємо, олію зливаємо, поміщаємо її в салатник, попередньо добре пом'явши виделкою.

    Всі продукти готові до змішування
    Всі продукти готові до змішування
  2. Заправляємо наш салат майонезом і ретельно його перемішуємо. За бажанням, салат можна трохи посолити.

    Всі продукти перемішуємо з майонезом
    Всі продукти перемішуємо з майонезом
Оценка 5 / 5 на основе 1236
Домашняя
капуста, печень трески, огурец
PT30M
PT30M
0

Комментарии