
Салат з капусти та печінки тріски
Рецепт на 5 порций до 30 минут готовить очень просто блюдо недорогое охлаждать без термической обработки беременным всем остальным худеющим к Новому Году на праздник на каждый день
Цей салат вражає своєю легкістю та ніжністю смаку. Готується швидко, а з'їдається ще швидше!
Теги
капуста, печень трески, огурец
Ингредиенты
- Капуста - 1 невеликий качан
- Морква - 1 шт
- Печінка тріски - 1 банка (якщо качан капусти великий, то 2 банки)
- Огірок - 1 шт
- Цибуля зелена - 4-5 пера
- Яйця - 4-5 шт
- Майонез
Приготовление
Беремо капусту і шаткуємо її. Моркву тремо на великій тертці. Огірок ріжемо соломкою. Яйця теж ріжемо або соломкою, або просто кришимо. Зелену цибулю дрібно нарізаємо. Все це складаємо в великий зручний для перемішування салатник. Печінку тріски відкриваємо, олію зливаємо, поміщаємо її в салатник, попередньо добре пом'явши виделкою.
Всі продукти готові до змішування Заправляємо наш салат майонезом і ретельно його перемішуємо. За бажанням, салат можна трохи посолити.
Всі продукти перемішуємо з майонезом

Комментарии