Рецепт Рулет з червоної риби с фото

Рулет з червоної риби

Рецепт на 4 порций до 30 минут готовить очень просто дорогое блюдо охлаждать духовка Корейская кухня всем остальным к Новому Году на праздник на романтический ужин на фуршет

Іноді гостей чимось хочеться здивувати, подати щось до столу таке, щоб і смачно було, і поживно, ще й неймовірно гарно. Але, як правило, таких рецептів море, тільки ось біда - всі вони забирають багато часу і сил. Але я не здалася, і все-таки знайшла те, що так довго шукала - рулетики з рибки! Виявилося, що у цієї страви є ще одна перевага: вона не належить до розряду фастфуду - на столі виглядає солідно, і подати її не соромно до будь-якого свята чи урочистості!

Теги

красная маринованная рыба, семга, форель, лосось

Ингредиенты

  • Будь-яка маринована червона риба - 200 г
  • Сир "Альметте" або будь-який плавлений сир
  • Зелень
  • Лаваш

Приготовление

  1. Беремо лаваш, розгортаємо. Змащуємо його плавленим сиром. Тут маленьке уточнення: сири бувають з кислинкою і без. Вибирайте на свій смак! І так, сиру не шкодуйте, інакше рулетики вийдуть сухуватими.

    Далі нарізаємо окремо тонкими смужечками рибу і викладаємо на лаваш.

    Рибка укладена на змащений лаваш
    Рибка укладена на змащений лаваш
  2. Потім зверху посипаємо рибу зеленню. Її додаємо на смак. Можна додати петрушку, кріп або кінзу. Дуже добре червона риба поєднується зі свіжим базиліком.

    Кількість зелені додається на смак.
    Кількість зелені додається на смак.
  3. Далі, згортаємо лаваш у рулет. Намагаємося зробити це якомога щільніше, щоб він не розвалився на шматочки при нарізці.

    Ось такий у нас вийшов рулет
    Ось такий у нас вийшов рулет
  4. Далі, кладемо наш рулет в холодильник на 20-30 хвилин. За цей час сир трохи загусне, рулет просочиться і його легше буде нарізати.

    Примітка: замість сиру можна взяти звичайне вершкове масло. Правда, на столі потім така страва довго не стоїть - масло тане, рулет трохи "тікає" і від цього виглядає вже не так презентабельно.

    Дістаємо рулет з холодильника і нарізаємо рулетиками завтовшки 1-2 см. Викладаємо на тарілку і прикрашаємо зеленню.

    Рулети з червоної риби готові до вживання!
    Рулети з червоної риби готові до вживання!
Оценка 5 / 5 на основе 2227
Домашняя
красная маринованная рыба, семга, форель, лосось
PT30M
PT30M
0

Комментарии

Катерина
Катерина

Просто и вкусно. Самое то когда нет особо времени...

Елена
Елена

Спасибо за рецепт, хорошее решение по-быстрому накрыть стол))

fyfffff
fyfffff

ghbfs