Рецепт Паста з мідіями у вершково-горіховому соусі с фото

Паста з мідіями у вершково-горіховому соусі

Рецепт на 6 порций 30-45 минут готовить просто блюдо недорогое варить детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на встречу с друзьями на каждый день

Робила я сьогодні цікавий рецепт пасти. Експериментальний, так би мовити. Вийшло незвично і оригінально, але за смаком - на любителя.

Теги

мидии, орехи, багет

Ингредиенты

  • 250 г сухої пасти
  • 500 г варено-морожених мідій
  • 100 г волоських горіхів
  • 100 г кедрових горіхів
  • сік одного лимона
  • 4 зубчики часнику
  • 250 мл вершків
  • м'якуш одного довгого багета (приблизно 1 склянка)
  • 100 мл рослинної олії
  • пучок петрушки
  • сіль, перець

Приготовление

  1. Горіхи обсмажити на сухій сковорідці 5 хвилин.

    горіхи обсмажити
    горіхи обсмажити
  2. Перемолоти горіхи разом з м'якушем багета, очищеним часником, лимонним соком та олією. Наприкінці додати вершки, посолити, поперчити. Вийде досить густа маса, як паштет.

    приготувати горіховий соус
    приготувати горіховий соус
  3. Мідії розморозити у гарячій воді. Відварити пасту до готовності. Змішати пасту з горіховим соусом і мідіями.

    змішати пасту з соусом і мідіями
    змішати пасту з соусом і мідіями
  4. Подавати, поклавши дрібно нарізану петрушку.

    страва готова
    страва готова
  5. Такий соус-паштет добре й сам по собі. Ним можна надовбати решту половинок багета або просто намазати його на хліб. Смачного!

Оценка 5 / 5 на основе 15197
Домашняя
мидии, орехи, багет
PT45M
PT45M
0

Комментарии

Женя
Женя