
Паста з мідіями у вершково-горіховому соусі
Рецепт на 6 порций 30-45 минут готовить просто блюдо недорогое варить детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на встречу с друзьями на каждый день
Робила я сьогодні цікавий рецепт пасти. Експериментальний, так би мовити. Вийшло незвично і оригінально, але за смаком - на любителя.
Теги
Ингредиенты
- 250 г сухої пасти
- 500 г варено-морожених мідій
- 100 г волоських горіхів
- 100 г кедрових горіхів
- сік одного лимона
- 4 зубчики часнику
- 250 мл вершків
- м'якуш одного довгого багета (приблизно 1 склянка)
- 100 мл рослинної олії
- пучок петрушки
- сіль, перець
Приготовление
Горіхи обсмажити на сухій сковорідці 5 хвилин.
горіхи обсмажити Перемолоти горіхи разом з м'якушем багета, очищеним часником, лимонним соком та олією. Наприкінці додати вершки, посолити, поперчити. Вийде досить густа маса, як паштет.
приготувати горіховий соус Мідії розморозити у гарячій воді. Відварити пасту до готовності. Змішати пасту з горіховим соусом і мідіями.
змішати пасту з соусом і мідіями Подавати, поклавши дрібно нарізану петрушку.
страва готова Такий соус-паштет добре й сам по собі. Ним можна надовбати решту половинок багета або просто намазати його на хліб. Смачного!
Комментарии