
Шоколадний пудинг з бананом та карамельним соусом
Рецепт на 8 порций 45-60 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным вегетарианцам на встречу с друзьями на каждый день
Ніжнісінький шоколадний пудинг з шматочками банана, просочений оксамитовою карамеллю!
Теги
Ингредиенты
- 300 г фініків без кісточок
- 85 г вершкового масла
- 1 ст. л. цукру
- 7 ст. л. борошна
- 2 яйця
- 1 ст. л. розпушувача
- 1 ч. л. кориці
- 2 ст. л. какао
- 1 ч. л. соди
- 2 ст. л. несолодкого йогурту або сметани
- 1 банан
Для соусу:
- 115 г вершкового масла
- 0,5 склянки вершків 33% жирності
- 5 ст. л. коричневого цукру
Приготовление
Фініки залити окропом, додати соду і залишити на 2 хвилини. Злити воду, подрібнити фініки у густу пасту.
подрібнити фініки у густу пасту Масло розм'якшити і розтерти зі столовою ложкою цукру.
масло розтерти зі столовою ложкою цукру Додати яйця, борошно, розпушувач, корицю та какао.
додати яйця, борошно, розпушувач, корицю та какао Додати фініки та йогурт. Добре перемішати.
додати фініки та йогурт Тісто викласти у змащену форму з високими бортиками. Банан порізати тонкими кружальцями, викласти на тісто, злегка вдавити.
викласти тісто у форму, зверху покласти банани Поставити у попередньо розігріту до 180С духовку і випікати 35 хвилин.
пекти до готовності Соус. Масло, коричневий цукор і вершки поставити на маленький вогонь і готувати, постійно помішуючи, поки соус не стане коричневим і густим.
приготувати соус Подавати пудинг теплим, поливши його карамельним соусом.
пудинг подавати з соусом Сподіваюся, ви спробуєте цей чудовий десерт! Смачного!
Комментарии