Рецепт Гарбузовий рулет зі вершковим кремом с фото

Гарбузовий рулет зі вершковим кремом

Рецепт на 12 порций 60-120 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным вегетарианцам на праздник на встречу с друзьями на каждый день

Природа кожної пори року ховає в собі особливі чарівні барви і смаки, і сьогодні ми з вами відправимося в дивовижну кулінарну подорож крізь осінь. У цю пору року, коли дні стають коротші, а повітря наповнюється теплими відтінками, наш рецепт стане справжнім віддзеркаленням цієї затишної атмосфери. Уявіть собі ніжний гарбузовий рулет, злегка хрусткий ззовні, і всередині - ніжне гарбузове пюре, яке немов розкриває всю палітру осінніх смаків. А щоб додати цьому шедевру смакову глибину і ніжну ноту розкіші, ми будемо супроводжувати його вершковим кремом, який плавно розтікається на язиці. Готові зануритися в світ смаків і ароматів осені? Тоді давайте почнемо приготування цього неймовірно апетитного гарбузового рулету зі вершковим кремом.

Теги

тыква, сметана, лимон

Ингредиенты

  • 3 яйця
  • 300 г м'якоті гарбуза
  • 7 ст.л. борошна
  • 4-5 ст.л. цукру
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 1 ч.л. соди
  • 1 ч.л. кориці

Для начинки:

  • 250 г вершкового сиру або жирної сметани
  • 5-6 ст.л. цукру
  • цедра і сік лимона (за смаком)
  • 2 ст.л. вершкового масла (за бажанням)

Додатково:

  • рушник + цукрова пудра для згортання
  • горіхи для обсипання (за бажанням)

Приготовление

  1. Гарбуз відварити до м'якості (10-15 хвилин) та розім'яти у пюре.

    гарбуз відварити та розім'яти
    гарбуз відварити та розім'яти
  2. Збити пюре виделкою разом з яйцями.

    змішати з яйцями
    змішати з яйцями
  3. Окремо змішати всі сухі продукти.

    окремо змішати всі сухі продукти
    окремо змішати всі сухі продукти
  4. Обережно поєднати дві суміші.

    обережно поєднати дві суміші
    обережно поєднати дві суміші
  5. Прямокутне деко застелити пекарським папером, покласти тісто і розрівняти.

    викласти тісто на деко
    викласти тісто на деко
  6. Випікати за t 180С до готовності.

    випікати до готовності
    випікати до готовності
  7. Далі беремо чистий гладкий кухонний рушник, присипаємо його цукровою пудрою, перевертаємо на нього наш корж і знімаємо папір.

    викласти на рушник
    викласти на рушник
  8. Прямо з рушником згортаємо гарячий корж у рулет. І залишаємо охолоджуватися на годину чи дві.

    згорнути
    згорнути
  9. З начинкою все просто: змішуємо всі інгредієнти.

    приготувати начинку
    приготувати начинку
  10. Розгортаємо рушник і мажемо начинкою корж, залишаючи один край сухим. Можна залишити трохи начинки для обмазування рулету зверху.

    намазати начинкою корж
    намазати начинкою корж
  11. Акуратно загортаємо, підбираючи за потреби все, що випало.

    згорнути рулетом
    згорнути рулетом
  12. Зверху рулет можна обмастити кремом і посипати меленими горіхами.

    обсипати горіхами
    обсипати горіхами
  13. І залишаємо на кілька годин у холодильнику для остаточної пропічки. Готово!

    рулет готовий
    рулет готовий

Оценка 5 / 5 на основе 11184
Домашняя
тыква, сметана, лимон
PT120M
PT120M
0

Комментарии

Алена
Алена

Интересный рецепт.

Елена
Елена

спасибо за рецепт!