
Винний кекс з виноградом
Рецепт на 8 порций 45-60 минут готовить просто блюдо недорогое выпекать детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным вегетарианцам на праздник на встречу с друзьями на каждый день
Швиденько поділюся рецептом чудового винного кексу.
Такі кекси відрізняються за смаком від звичайних: вони легші, бо вином заміняються важчі рідини (такі як молоко чи кефір), пишніші і набагато ароматніші.
Якщо ви жодного разу такий кекс не пробували, то у вас є шанс зробити це негайно! Тим більше, що пекти його легко і просто.
Теги
Ингредиенты
- 125 г розм'якшеного вершкового масла
- 10-12 ст. л. борошна
- 2/3 склянки білого вина
- 2 яйця
- 5-6 ст. л. цукру (кількість напряму залежить від солодкості обраного вами вина)
- ваніль
- цедра апельсина
- 1,5 ч. л. розпушувача
- 1/2 ч. л. соди
- щіпка солі
- 1,5 склянки винограду без кісточок
Приготовление
Просіяти борошно і змішати з содою, сіллю та розпушувачем.
просіяти борошно Збити яйця з цукром, ваніллю та розм'якшеним маслом. Додати цедру. Потім порціями всипати борошняну суміш, чергуючи з вином (приблизно в 4 заходи).
приготувати тісто Ягоди змішати з 2 ст. л. борошна і ввести в тісто.
ягоди змішати з борошном Форму для кекса змастити вершковим маслом і присипати борошном та трохи цукром. Викласти тісто у форму.
викласти тісто у форму Випікати 40 хв при t-180°С.
пекти до готовності Дати охолонути у формі. Не розрізати кекс, поки він не охолоне до кінця.
кекс готовий За цим же рецептом можна пекти і порційні кекси.
Смачного!
Комментарии