
Гарячий салат з руколою та беконом
Рецепт на 2 порций до 30 минут готовить просто блюдо недорогое подросткам всем остальным на праздник на романтический ужин на встречу с друзьями на каждый день
Цей гарячий салат з руколою та беконом - чудовий варіант ситної страви. Хрусткий бекон, м'яка рукола, ароматна цибуля та горіхи у поєднанні з пікантною заправкою створюють неперевершений смак. Салат готується дуже швидко і буде до смаку як дорослим, так і дітям. Обов'язково спробуйте!
Теги
Ингредиенты
- 150 г бекону
- 2 цибулини
- 2 пучки руколи
- прованські трави
- жменька кедрових горіхів
- оливкова олія
- трохи пармезану
- сіль, перець
- 1 ст.л. бальзамічного оцту
Приготовление
Тонкі смужки бекону обсмажити на сковороді і викласти на паперовий рушник. Цибулю почистити і нарізати на 8 шматочків. Обсмажити в олії від бекону. Посолити, додати приправи, поперчити. На іншій сковороді розігріти 2 ложки оливкової олії, висипати кедрові горішки, додати 1 ст. ложку оцту бальзамічного (я брала винний оцет), додати бекон і цибулю. Руколу трішки подрібнити і викласти в миску (я додала ще трішки іншого салату, бо руколи було малувато). Зверху викласти бекон і цибулю. Посипати пармезаном. Подавати гарячим!
гарячий салат з руколою та беконом
Комментарии
Несколько раз уже делала, офигительно! Только я фисташки кладу вместо кедровых, так больше понравилось. Можно ещё чуть обжаренный баклажан, тоже вкусно.