Рецепт Гарячий салат з руколою та беконом с фото

Гарячий салат з руколою та беконом

Рецепт на 2 порций до 30 минут готовить просто блюдо недорогое подросткам всем остальным на праздник на романтический ужин на встречу с друзьями на каждый день

Цей гарячий салат з руколою та беконом - чудовий варіант ситної страви. Хрусткий бекон, м'яка рукола, ароматна цибуля та горіхи у поєднанні з пікантною заправкою створюють неперевершений смак. Салат готується дуже швидко і буде до смаку як дорослим, так і дітям. Обов'язково спробуйте!

Теги

бекон, лук, руккола

Ингредиенты

  • 150 г бекону
  • 2 цибулини
  • 2 пучки руколи
  • прованські трави
  • жменька кедрових горіхів
  • оливкова олія
  • трохи пармезану
  • сіль, перець
  • 1 ст.л. бальзамічного оцту

Приготовление

  1. Тонкі смужки бекону обсмажити на сковороді і викласти на паперовий рушник. Цибулю почистити і нарізати на 8 шматочків. Обсмажити в олії від бекону. Посолити, додати приправи, поперчити. На іншій сковороді розігріти 2 ложки оливкової олії, висипати кедрові горішки, додати 1 ст. ложку оцту бальзамічного (я брала винний оцет), додати бекон і цибулю. Руколу трішки подрібнити і викласти в миску (я додала ще трішки іншого салату, бо руколи було малувато). Зверху викласти бекон і цибулю. Посипати пармезаном. Подавати гарячим!

    гарячий салат з руколою та беконом
    гарячий салат з руколою та беконом
Оценка 5 / 5 на основе 1160
Домашняя
бекон, лук, руккола
PT30M
PT30M
0

Комментарии

Наталья
Наталья

Несколько раз уже делала, офигительно! Только я фисташки кладу вместо кедровых, так больше понравилось. Можно ещё чуть обжаренный баклажан, тоже вкусно.