
Суп з печеного часнику
Рецепт на 4 порций 45-60 минут готовить не сложно блюдо недорогое варить Европейская кухня на каждый день
Нетривіальний і смачний суп від Джеймі Олівера.
Теги
Ингредиенты
- 4 головки часнику
- 1 велика цибулина
- 300 мл вершків 33% жирності
- 1 л бульйону або води
- білий хліб розміром приблизно в пів-батона
- 200 г мигдалю
- 2 ст л винного оцту
- сіль, перець, м'ята, коріандр
Приготовление
Часник у шкірці покласти в розігріту до 180°C духовку і пекти його там 30 хвилин до м'якості.
Часник запекти в духовці Тим часом обсмажити в олії дрібно нарізану цибулю до прозорості (хвилин 10).
Обсмажити цибулю Покласти цибулю в бульйон, влити вершки і довести до кипіння.
В бульйон додати вершки та цибулю Поки суп гріється, зріжте скоринки з булки і порвіть м'якуш руками на невеликі шматочки.
Булку порвати руками на шматочки Закипілий суп залиште на маленькому вогні варитися хвилин на 10.
Вийміть часник з духовки, а на його місце покладіть мигдаль хвилин на 5-10.
Мигдаль підсушити в духовці Часник очистіть від шкірки і покладіть в суп разом з булкою. Додайте оцет і залиште варитися ще на 5 хвилин.
В суп додати часник і булку Покласти мигдаль у суп і збити у пюре блендером.
Суп посолити, поперчити. Добре підійдуть такі спеції, як коріандр і м'ята.
Суп можна подавати і гарячим, і холодним. В холодному вигляді він густий, і можна розбавити його молоком.
При подачі можна прикрасити суп часточками апельсина.
Прикрасити часточкою апельсина
Комментарии
Я студент, и захожу на этот сайт по облизываться! Подскажите вкусные и простые блюда из студенческих продуктов, например, гречки!