Суп з кукурудзи
Рецепт на 4 порций 30-45 минут готовить просто дешевое блюдо варить детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным вегетарианцам на каждый день
Простий і смачний супчик на кожен день.
Теги
Ингредиенты
- 2 цибулини
- 1 велика морквина
- невеликий шматочок кореня селери
- 500 г консервованої кукурудзи
- 1,5 склянки молока
- 2 склянки води або бульйону
- 2 ст. л. томатної пасти
- 2 ст. л. борошна
- 1 жовток
- сіль, спеції за смаком
Приготовление
Овочі почистити. Цибулю нарізати, коренеплоди натерти на великій тертці. Обсмажити овочі на вершковому маслі до м'якості. Потім додати борошно і перемішати.
Довести до кипіння у каструлі воду або бульйон. Викласти в каструлю підсмажку, влити 1 склянку молока і додати томатну пасту. Варити на маленькому вогні 10 хвилин, періодично помішуючи.
Додати в суп кукурудзу і варити ще 10 хвилин.
Жовток змішати з рештою молока і повільно влити в суп, прогріти, не доводячи до кипіння, і зняти з вогню. Посолити, якщо потрібно. Додати спеції.
Ось і все, суп готовий!
Комментарии
Спасибо, очень понравился супчик
пробовал....как на меня то ещо не хватает в супе красного перца.....
Добавила рис и немного потерла картошки ,т.к. не было сельдерея + курочка от бульона и Суп Супер!Спасибо за рецепт!!!!
Ничего,но я думаю,что молоко и вода(бульон)-плохие последствия...ещё б не мешало положить кусочек свинины