Рецепт Морквяні оладки (латвійська кухня) с фото

Морквяні оладки (латвійська кухня)

Рецепт на 2 порций 45-60 минут готовить не сложно дешевое блюдо жарить детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным вегетарианцам на каждый день

У кулінарних традиціях кожної країни є свої унікальні страви, які не лише радують смакові рецептори, а й розкривають частинку культурної спадщини. Сьогодні ми відправимося у віртуальну подорож смаковою картою Латвії, щоб познайомитися з однією з її символічних страв - морквяними оладками. Ці ароматні і ніжно-солодкі ласощі відображають багатство латвійської кухні та насичені яскравими смаками і історичними нотками. Разом ми розкриємо цей унікальний рецепт, який дозволить вам не лише приготувати смачну страву, а й зануритися в атмосферу Латвії через кулінарні враження.

Теги

морковь, молоко, яйца

Ингредиенты

  • 75 г борошна
  • 75 г молока
  • 1 яйце
  • 5 г цукру
  • сіль
  • 100-120 г моркви

Приготовление

  1. З молока, жовтка, цукру, солі та просіяного борошна приготувати тісто і дати йому підійти протягом 30 хвилин. Під час цього почистити моркву, нарізати кільцями і тушкувати на невеликому вогні з маслом і водичкою до повної готовності.

    зварити моркву
    зварити моркву
  2. Потім дістати тісто і туди через сито протерти моркву.

    протерти моркву через сито
    протерти моркву через сито
  3. Збити білок, додати в загальну масу, все перемішати і спекти коржі.

    спекти оладки
    спекти оладки
  4. Подавати зі сметаною або сумішшю цукру та кориці.

    подавати зі сметаною
    подавати зі сметаною
Оценка 5 / 5 на основе 17129
Домашняя
морковь, молоко, яйца
PT60M
PT60M
0

Комментарии