
Морквяні оладки (латвійська кухня)
Рецепт на 2 порций 45-60 минут готовить не сложно дешевое блюдо жарить детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным вегетарианцам на каждый день
У кулінарних традиціях кожної країни є свої унікальні страви, які не лише радують смакові рецептори, а й розкривають частинку культурної спадщини. Сьогодні ми відправимося у віртуальну подорож смаковою картою Латвії, щоб познайомитися з однією з її символічних страв - морквяними оладками. Ці ароматні і ніжно-солодкі ласощі відображають багатство латвійської кухні та насичені яскравими смаками і історичними нотками. Разом ми розкриємо цей унікальний рецепт, який дозволить вам не лише приготувати смачну страву, а й зануритися в атмосферу Латвії через кулінарні враження.
Теги
Ингредиенты
- 75 г борошна
- 75 г молока
- 1 яйце
- 5 г цукру
- сіль
- 100-120 г моркви
Приготовление
-
З молока, жовтка, цукру, солі та просіяного борошна приготувати тісто і дати йому підійти протягом 30 хвилин. Під час цього почистити моркву, нарізати кільцями і тушкувати на невеликому вогні з маслом і водичкою до повної готовності.
зварити моркву -
Потім дістати тісто і туди через сито протерти моркву.
протерти моркву через сито -
Збити білок, додати в загальну масу, все перемішати і спекти коржі.
спекти оладки -
Подавати зі сметаною або сумішшю цукру та кориці.
подавати зі сметаною
Комментарии