
Пиріг з тонкого лавашу з картоплею та сиром
Рецепт на 8 порций 45-60 минут готовить просто дешевое блюдо выпекать Кавказская кухня детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным вегетарианцам на природу на встречу с друзьями на каждый день
Пироги з лавашу - дуже зручна і смачна річ!
Як будь-які пироги, їх можна робити абсолютно з будь-якою начинкою. Головне - не потрібно возитися з тістом.
Теги
Ингредиенты
- 2 середні лаваші (40х30 см) або 1 великий, розрізаний навпіл
- 500 г відвареної картоплі
- 100 г твердого сиру (натерти)
- 200 г адигейського сиру (натерти)
- 2 яйця
- 300 мл кефіру
- сіль, перець, зелень за смаком
Приготовление
Картоплю розім'яти у пюре та змішати із сирами.
Змішати картоплю та сири Зробити заливку з кефіру та яєць. Трохи посолити.
Приготувати заливку Влити 1/3 заливки у начинку та перемішати. Посолити та поперчити.
Додати частину заливки Форму змастити олією. Викласти обидва лаваші, змащуючи кожен кефірною сумішшю.
Викласти лаваші у форму та змастити кефіром Викласти на лаваші половину начинки.
Викласти начинку Накрити краями верхнього лавашу, краї змастити кефіром.
Загорнути краї Потім другу половину начинки, прикрити краями лавашу та залити пиріг рештою кефіру.
Пиріг перед випічкою Пекти 30 хв при 180°С до утворення рум'яної скоринки.
Готовий пиріг Можна охолоджувати пиріг під плівкою, щоб скоринка стала м'якшою. Пиріг краще подавати теплим. Наступного дня він стане ще соковитішим, але рекомендую його все одно розігріти. Смачного!
Шматочок пирога
Комментарии
Думаю вкусно летом обязательно буду делать
