Рецепт Піца з куркою, шинкою та огірочками с фото

Піца з куркою, шинкою та огірочками

Рецепт на 12 порций 45-60 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать Итальянская кухня детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на романтический ужин на встречу с друзьями на каждый день

Що може бути краще, ніж свіжа піца, приготована з любов'ю і насолодження кожним кусочком? Сьогодні я розповім вам про варіацію цієї смачної страви - піцу з куркою, шинкою та огірочками. Простий і в той же час насичений смаками, цей рецепт дозволяє поєднати ніжність курки та шинки з освіжаючими нотками огірочків. Створіть магію на своїй кухні і насолодіться цією апетитною піцою в затишній обстановці разом з близькими.

Теги

ветчина, курица, кукуруза

Ингредиенты

Тісто:

  • 200 г борошна
  • 1/2 ч.л. солі
  • 2/3 ч.л. сухих дріжджів
  • 1 ч.л. цукру
  • 1 ст.л. рослинної олії
  • 130 мл теплої води

Соус:

  • 1 банка томатів у власному соку
  • часник
  • зелень
  • сіль, перець

Начинка:

  • невеликий шматочок шинки
  • шматочок курки
  • 1/2 банки кукурудзи
  • 5-6 кільчастих огірків
  • пучок свіжого кропу
  • 200 г моцарелли
  • 150 г пармезану

Приготовление

  1. Борошно просіяти гіркою, всипати в центр сіль, дріжджі, цукор, влити олію та теплу воду.

    в мучну суміш влити воду та олію
    в мучну суміш влити воду та олію
  2. Замісити тісто. Воно має відставати від рук.

    Тісто накрити серветкою і поставити в тепле місце на 15 хвилин. Через 15 хвилин знову замісити і залишити ще на 15 хвилин.

    замісити тісто
    замісити тісто
  3. Соус: Я не люблю мазати піцу томатною пастою і, тим більше, кетчупом. Краще приготувати соус ґрунтовно шляхом випарювання томатів у власному соку. Нічого складного в цьому немає. Беремо банку томатів, очищаємо томати від шкірки, дрібно ріжемо або пюріруємо блендером, кладемо в сковорідку разом з соком, доводимо до кипіння і випарюємо рідину хвилин 15-20. Можна додати в соус часник, цибулю, базилік, орегано та інші спеції на ваш смак. Сіль та перець - відповідно.

    приготувати соус з томатів
    приготувати соус з томатів
  4. Начинка: Якщо ви здійснили кулінарний подвиг і зробили обидва попередні етапи, вважайте, що ви навчилися готувати піцу. Будь-яку! Тепер начинка - ваша суто особиста справа. Робіть, що хочете, на ваш смак, пам'ятаючи, що піца, як і багато страв, народилася від бажання вдало прилаштувати залишки трапези. Мій варіант був такий: шинку я нарізала смужками, курку - кубиками, огірки - кружальцями, зелень подрібнила, сири натерла. Тепер збираємо піцу. Тісто розкачуємо в коло.

    розкачати тісто
    розкачати тісто
  5. Викладаємо у трохи змащену рослинною олією форму. Наколюємо виделкою. Я зробила бортики спеціально, т.к. начинки вийшло багато.

    викласти тісто у форму
    викласти тісто у форму
  6. Зверху мажемо нашим соусом і посипаємо моцарелою. Потім викладаємо начинку, посипаємо пармезаном і випікаємо 10-15 хвилин при t-200С. Важливо піцу не перетримувати! Тісто пропікається дуже швидко!

    піца готова
    піца готова

    Ось, власне, і все. Нічого складного.

Оценка 5 / 5 на основе 11114
Домашняя
ветчина, курица, кукуруза
PT60M
PT60M
0

Комментарии

олюсик
олюсик

обязательно приготовлю, клёвый рецептик, давно искала!!! Спасибо!!!