
Картопляні сирники
Рецепт на 20 порций 30-45 минут готовить не сложно блюдо недорогое запекать детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным вегетарианцам на природу на каждый день
Хочу запропонувати вам дуже незвичайний рецепт сирників, знайдений мною в Інтернеті. Відмінність в тому, що ці сирники:
1) не солодкі
2) печуться в духовці
3) з додаванням картоплі.
На смак вони дуже ніжні та приємні і, на мій погляд, робляться простіше, ніж звичайні сирники. Рекомендую ознайомитися всім любителям несолодкої сирної випічки та картопляних оладок!
Теги
Ингредиенты
- 400 г сиру
- 400 г відвареної в мундирі картоплі
- 2 яйця
- 2 ст. л. борошна
- 1 ст. л. цукру (не обов'язково)
- сіль за смаком
Приготовление
-
Картоплю почистити і потерти на пюре. Сир теж краще потерти, щоб не було грудочок.
потерти картоплю і сир -
Перемішати, вбити яйця, додати борошно, цукор та сіль.
додати решту інгредієнтів -
Спробувати мокрими руками зліпити кульку. Якщо ліпиться, то радісно ліпимо коржики та викладаємо їх на змащене маслом (або вистелене папером) деко.
Якщо тісто рідкувате, то додаємо ще борошна.
зліпити кульки -
Ставимо у попередньо розігріту до 160-180С духовку і тримаємо там приблизно хвилин 20. Верхня сторона має "завітритися", а нижня - злегка підрум'янитися. Тут-то ми їх і перевертаємо і повертаємо в духовку ще на 5-10 хвилин.
запекти в духовці -
Коли друга сторона теж підрум'янилася, можна виймати. Краще покласти сирники в глибоку миску і накрити, бо теплими вони набагато смачніші.
покласти сирники в миску -
Подавати можна з чим завгодно: сметаною, йогуртом, кетчупом, майонезом, будь-яким соусом - хто як і з чим любить!
подавати зі сметаною Смачного!
Комментарии
Изюминка, творог нужно брать как можно жирнее, как на любые сырники. Картошки 400 г, как написано выше. Протрать затем, чтобы масса была однородной и нежной, а не комками.
Не получились почему-то...
Все делала по рецепту...Наверно мало муки добавила. Поставила в духовку они расплылись, жалко так...
Картофель, я блендером взбила...наверно из-за этого.
Лиза, как Вы думаете почему?
Изюминка, это скорее всего из-за творога. Сейчас найти хороший творог очень сложно. В идеале должен быть рыночный, жирный. Если творог не ахти, то нужно увеличивать количество муки и яиц, но тогда получатся уже не сырники, а творожные оладьи. А лепились хорошо?
Да, лепились хорошо.
Тогда это точно творог дал воду.