Рецепт Курячі відбивні з філе на сковороді с фото

Курячі відбивні з філе на сковороді

Рецепт на 5 порций до 30 минут готовить очень просто дешевое блюдо жарить плита детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на каждый день

Сьогодні ми пропонуємо вам відкрити для себе чудовий рецепт «Курячі відбивні з філе на сковороді». Це проста, але неймовірно смачна страва, яка стане справжньою окрасою вашого столу. Соковите куряче філе, обсмажене на сковороді до золотавої скоринки, подарує незабутній смак і задовольнить навіть найвибагливіший смак. Аромат часнику та хрустка паніровка зроблять ці відбивні по-справжньому неповторними. Приготуйте курячі відбивні з філе на сковороді та порадуйте своїх близьких цією чудовою стравою!

Теги

куриное филе, чеснок, мука, курица, мясо

Ингредиенты

  • 4 курячі філе (без кістки та шкіри)
  • 2-3 зубчики часнику, подрібнені
  • 1/2 склянки борошна
  • 2 яйця
  • 1 склянка панірувальних сухарів (або сухарів з тостів)
  • Сіль та перець за смаком
  • Приправи на вибір: паприка, тим'ян, розмарин тощо (за бажанням)
  • Рослинна олія (для смаження)

Приготовление

  1. Почніть з підготовки курячого філе. Помийте його та висушіть паперовим рушником. Потім наріжте філе на шматочки та розташуйте їх між двома пластиковими плівками.

  2. За допомогою м'ясного молотка або дерев'яного кулака обережно відбийте шматочки курки до товщини близько 0,5 см. Це надасть їм ніжності та зменшить час приготування.

    Робимо курячі відбивні
    Робимо курячі відбивні
  3. У мисці змішайте подрібнений часник, сіль, перець та будь-які інші приправи за вашим смаком. Приправте курячі відбивні цією сумішшю та дайте їм настоятися кілька хвилин, щоб аромати ввібралися.

  4. В окремій мисці розіб'їть яйця та збийте їх виделкою або міксером.

  5. Обваляйте кожен шматочок курки спочатку в борошні, потім обмакніть у збиті яйця з часником, і нарешті, обсипте панірувальними сухарями або сухарями з тостів, щоб створити хрустку і золотисту скоринку.

  6. На середньому вогні розігрійте сковороду з рослинною олією. Обсмажуйте курячі відбивні з обох боків до золотавої скоринки та повної готовності.

    Обсмажуємо курячі відбивні до золотавої скоринки
    Обсмажуємо курячі відбивні до золотавої скоринки
  7. Коли відбивні готові, перекладіть їх на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого масла.

  8. Курячі відбивні з часником та панірувальними сухарями готові до подачі! Подавайте їх на стіл гарячими у поєднанні з улюбленими гарнірами, соусами чи свіжими овочами.

    Курячі відбивні з філе на сковороді
    Курячі відбивні з філе на сковороді
Оценка 5 / 5 на основе 7703
Домашняя
куриное филе, чеснок, мука, курица, мясо
PT30M
PT30M
0

Комментарии