Рецепт Домашня піца с фото

Домашня піца

Рецепт на 8 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо выпекать духовка детям старше 3 лет подросткам беременным на каждый день

Домашня піца - це ідеальний спосіб створити смачну і ароматну страву просто у себе вдома. Ніщо не зрівняється з ароматом свіжого тіста, томатного соусу та різноманітних начинок, які ви можете вибрати на свій смак. Готувати піцу самостійно не лише весело, але й дозволяє контролювати якість та кількість інгредієнтів, щоб отримати ідеальний варіант. Дотримуючись цього простого рецепту, ви зможете насолодитися смачною, теплою і свіжою піцою, готовою для задоволення сім'ї та друзів.

Теги

мука, соус, помидоры

Ингредиенты

  • 1 склянка теплої води
  • 1 столова ложка сухих дріжджів
  • 1 чайна ложка цукру
  • 1 чайна ложка солі
  • 3 столові ложки оливкової або рослинної олії
  • Приблизно 3 склянки борошна
  • Томатний соус
  • Начинка на ваш вибір (наприклад, салямі, помідори, гриби та сир)

Приготовление

  1. У великій мисці змішайте теплу воду, сухі дріжджі, цукор та сіль. Перемішайте і залиште на 5-10 хвилин, поки дріжджі почнуть активуватися і з'явиться піна.

  2. Додайте оливкову або рослинну олію у миску з дріжджами.

  3. Потроху додавайте борошно у миску та перемішуйте, поки тісто не стане густим. Потім викладіть тісто на стіл і продовжуйте місити його близько 10 хвилин, додаючи борошно за потреби, щоб уникнути прилипання.

  4. Поверніть тісто у миску, змастіть його невеликою кількістю рослинної олії і накрийте плівкою або рушником. Залиште тісто при кімнатній температурі на 1 годину, поки воно не підійде і не подвоїться в розмірі.

  5. Попередньо розігрійте духовку до 220°С.

  6. Розділіть тісто на дві частини. На столі, присипаному борошном, розкачайте кожну частину тіста у круглу форму бажаного розміру.

  7. Перенесіть тісто на деко і розподіліть томатний соус по поверхні тіста.

  8. Посипте начинку на ваш вибір (наприклад, салямі, помідори, гриби та сир) рівномірно на піцу.

  9. Поставте піцу у розігріту духовку і готуйте близько 12-15 хвилин, або поки кірка не стане золотистою і хрусткою, а сир не розтане і не підрум'яниться.

  10. Коли піца готова, дістаньте її з духовки і залиште трохи охолонути перед нарізанням і подачею.

  11. Приємного апетиту! Насолоджуйтеся домашньою піцою!

Оценка 5 / 5 на основе 22689
Домашняя
мука, соус, помидоры
PT30M
PT30M
0

Комментарии